Hoppa till sidans innehåll

Klubbhästarna


I ridklubben finns just nu 5 st lektionshästar.
 

 


 

Norpan

Norpan är ganska nyinflyttad och är en pigg dam som jobbat som både ridskolehäst, hopphäst och dressyrhäst innan hon kom till oss. Största och snällaste hästen i stallet med glimten i ögat!
 

 
Ekwador "Eken"
Eken är ett polskt halvblod född 2002. Han är ca 165 cm i mkh. Eken är mångas favorit eftersom han är så snäll och han går med alla våra elever, från de allra minsta knattarna upp till de vuxna. Han är jättesnäll att rida och sköta men han vill  inte sitta fast när du ska borsta, sadla eller tränsa. Eken lär alla sina ryttare att rida för han gör inget gratis men är lagom envis!

 
Mely's Rita "Nellie"
Nellie är en New Forestponny född 1998. Hon är ca 140 cm i mkh. Nellie är supersnäll både att sköta och att rida. Hon är en perfekt ponny att lära sig att galoppera på. Nellie gillar att hoppa men hon behöver en lugn och bestämd ryttare. Hon är en ponny som kan mycket och tar hand om även de minsta ryttarna!
 

 
 Dali
 Dali
Dali är en Norsk fjordhäst född 1998. Hon är ca 140 cm i mkh. Dali är jättesnäll att sköta och att rida. Ibland kan hon vara ganska envis och göra som hon själv tycker och då måste ryttaren vara extra bestämd och envis också. Dali gillar att hoppa om du ramar in henne mellan skänkel och hand och vara lugn men bestämd. Dali är väldigt orädd och lugn av sig vilket gör att hon kan vara med på det mesta. Är det tävling så blir hon lite extra pigg och då gäller det att hålla i sig!

 
Jasper
Jasper är en holländsk ridponny på 137 cm. Han är fin i både hoppning och dressyr men kräver något rutinerad ryttare för att bjuda till i dressyren, hoppa tycker han är superkul och han kan bli både pigg och lite stark. Han har stora gångarter för att vara C-ponny och är en ponny med räv bakom örat!

  
 
 
 
 
 
 
 
 
Anläggningsskiss Vårhoppet
Anläggningsskiss Vårhoppet
Apple_KJ
halloween
IMG_6694
Paskshow_2017_webb
Paskshow_2017_webb
påskshow
Resultat häst
Resultat ponny
riktiga loggan2
SynumsAB_web
Tuffing.bak
Årsmöte 2019
Älvdalens Biltvätt
 
 
 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

En av våra sponsorer Bilverksta'n 195 AB

En av våra sponsorer, Synums Tryck & Reklam AB

En av våra sponsorer, Älvdalens Biltvätt

Postadress:
Älvdalens RK - Ridsport
Porfyrgårdsvägen 33
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: 025110525
E-post: This is a mailto link

Se all info