Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli Stallvärd?

06 NOV 2018 16:47
Har du kunskapen hur man hanterar hästar och är säker på hur man tränsar, sadlar, kratsar hovar, tar på benskydd osv? Då kan du bli STALLVÄRD!
  • Skapad: 06 NOV 2018 16:47

Hej! Älvdalens Ridklubb söker stallvärdar till måndagar, tisdagar och onsdagar som kan hjälpa till att b.l.a. att göra iordning hästarna när nybörjargruppen ska rida kl:17.00! Kanske är du redan ridelev under någon av dagarna och kan tänka dig vara i stallet tidigare än din ridtid? En stallvärd ser till att det är ordning i stallet, byter täcken till hästarna, hjälper alla som behöver hjälp med att göra i ordning sin häst inför sin lektion kl:17.00, hjälper ridläraren att bygga fram hinder inför ridlektionernas hopplektioner, är en god förebild bland barnen och bidrar till en trygg och trevlig miljö i stallet!

De som är stallvärdar kommer få något tillbaka från ridskolan som tack för att de kommer och hjälper till som stallvärd under en hel termin. 

Det behövs 2 st stallvärdar för varje dag. 

Vi behöver först veta vilka som är intresserade sedan kommer vi samlas och ha ett möte, så skicka din intresseanmälan till This is a mailto link och ange "STALLVÄRD" i ämnesraden.

 

Ha det gott! Mvh ÄRK

Skribent: Beatrix Nygren
Epost: Adressen Gömd

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Älvdalens RK - Ridsport
Porfyrgårdsvägen 33
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: 0251-10525
E-post: This is a mailto link

Se all info