Hoppa till sidans innehåll

Sandra Simm Hoppträning


 

Presentation Sandra Simm:

 

Hej, jag är en tjej på 27 år och har hållit på med hästar hela livet. Jag red mitt första svenska mästerskap när jag var 11 år, då på ponny och många fler har det blivit efter det både på ponny och storhäst. Jag har vinster och placeringar tom 150cm klasser i hoppning, varit med i landslaget som ungdomsryttare och tävlat internationellt. Har bl.a. vunnit finalen i Falsterbos ungdoms GP, var 2a i ungdomsklassen i Scandinavium, lag guld på NM, har även god unghästvana.
Jag är utbildad C-tränare, diplomerad ridinstruktör level 2 och har bara uppbyggnaden kvar för att bli färdig Banbyggare, jag har också läst mental träning på skandinaviska ledarhögskolan.

 


Träningarna kommer hållas på Älvdalens Ridklubb till en kostnad av 300kr/ekipage + resa (25kr/mil * 28,6 mil = 715kr) Alltså 715kr delas på antalet ridande. Träningarna kommer vara under torsdags eftermiddagar.

Oftast annonserar vi om träningstillfällena på Facebook: "Älvdalens ridklubb", ni kan även gå med i gruppen: "Sandra Simm hoppträning på ÄRK" där alla grupper och träningsdatum läggs ut. Datum kommer även finnas här nedan.

Betalning ska ske 1 vecka innan träningstillfället i samband med sista anmälningsdagen, ni betalar via SWISH till ridklubben på 1234417283 och märker betalningen med Sandra träning+ datumet för träningen. Har man ej Swish måste man kontakta ridklubben för att få en faktura utskickad med samma betalningsvillkor som när man betalar med Swish. 

 Anmälan inför varje träningstillfälle skickas till This is a mailto link, man kan också självklart anmäla sig via gruppen "Sandra Simm hoppträning på ÄRK" på facebook eller i ett privat meddelande på facebook till Beatrix Nygren.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE

 

PLANERADE DATUM:

INGA DATUM PGA FÖR LÅGT INTRESSE, SKICKA INTRESSEANMÄLAN TILL RIDSKOLEMAILEN.

 

 

Övriga frågor skickas till This is a mailto link


VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 13 SEP 2018 10:39 Skribent: Beatrix Nygren
Epost: This is a mailto link

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

En av våra sponsorer Bilverksta'n 195 AB

En av våra sponsorer, Synums Tryck & Reklam AB

En av våra sponsorer, Älvdalens Biltvätt

Postadress:
Älvdalens RK - Ridsport
Porfyrgårdsvägen 33
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: 025110525
E-post: This is a mailto link

Se all info