Hoppa till sidans innehåll

Utbildning


Om du är intresserad av att ta ett dykcert eller har andra frågor om utbildningar kontakta :

Patrycja Håkanssn (PADI) This is a mailto link  070-180 90 83

Vi kan erbjuda följande utbildningar:

Prova på-dyk

För dig som är nyfiken på dykning men har aldrig provat

Avrostning

För dig som har dykcert sedan tidigare, men har inte dykt på ett tag och behöver lite repetiton. Även för den som aldrig dykt i svenska vatten

Grundkurs PADI Open Water Diver (OW)

En grundkurs i dykning som ger dig inträde till en värld av fantastiska undervattens upplevelser !

Advanced Open Water Diver (AOW)

Kursen vänder sig till dig som redan har Open Water certifikat och vill utvecklas som dykare både kunskapsmässigt och praktiskt. På denna kurs kan du känna på olika delar i specilkurserna.

Specialkurser

Djupkurs PADI Deep Diver

Har du anledning att dyka djupare än 30m? Utvidga dina kunskaper i säker dykning? Då är det en kurs för dig.                                                                                                                                                                                                                         Vi kommer att prata en del teori och göra 4 dyk. Du kommer att lära dig hur man dyker säkrare när du dyker djupare, du kommer att se skillnader på marint miljö på de olika djupen. Alla dyk genomförs någnstans på Västkusten.

Nitroxkurs PADI Enriched Air Diver

Fler och fler dyker med syreberikad luft Nitrox. Vill du vara en av dem och veta varför man använder syreberikad luft? Då är denna kurs perfekt för dig.

Kom ihåg dock det handlar inte om att dyka djupare, det handlar om att få mer tid på normala dyk!

Torrdräktskurs PADI Dry Suit Diver

Tröttnat på att frysa i våtdräkten, skaffat torrdräkt? Perfekt, torrdräktskursen ger dig kunskap i hur man dyker i torrdräkt samt hur man vårdar denna

Peakkurs PADI Peak Performance Diver

Vill du förbättra fentekniken, avvägning, minska luftförbrukning under dina dyk? Då är denna kurs perfekt för dig. Rekomederas även för alla som håller på med UW-foto!

Foto kurs/UV-foto PADI UW Digital Photo Diver

Fler och fler fotar/filmar under vatten. Oavsätt om du har en enkel action kamera eller en mer avancerad kamera så är du välkomen på denna kurs. Vi går genom tips och trix för UW-foto, grunder i redigering av bilder samt underhåll av utrustningen. Kursen anpassas till just dina behov!

Emegrency Oxygen Provider (OP)

Vad är syre? Varför ska vi ordinera det till dykare? Hur ska vi göra? Ja, många frågor.Under denna kurs lär du dig varför vi ska ordinera syre om olyckan är framme, när du ska ordinera och när ska du avstå. Väldigt nyttig kurs för alla både dykare och icke dykare är välkomna.

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 27 JUN 2017 14:41 Skribent: Patrycja Håkansson
E-post: Adressen Gömd

 Home

 

 

 

 

Bildresultat för FACEBOOK

 Bildresultat för DAN EUROPE

Postadress:
Alvesta DK - Sportdykning
c/o Christer Erlandsson, Gitarrvägen 15
34233 Alvesta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info