Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


 

Idag är vi cirka 400 tjejer och killar mellan 6 och 17 år som spelar fotboll på Virdavallen. Och vi blir fler. I AGIF ska alla barn och ungdomar ha möjlighet att träna och spela fotboll. För att detta ska fungera har vi många duktiga ledare som varje vecka lägger flera timmar och mycket engagemang på fotbollen och våra barn.

 

Men det räcker inte med ledarna. Föräldrarnas insatser i AGIF är en värdefull investering för barnens framtid. Det är därför viktigt att de hela tiden stöttar, uppmuntrar och lyssnar på barnen. Föräldrarna är barnens största supportrar och därför behövs deras stöd.

 

Det finns alltid något som du kan hjälpa till med och är vi fler som gör något behöver fler göra mindre. Som förälder har du en viktig funktion. AGIF har med andra ord förväntningar på dig som förälder. För att klubben ska fungera måste vi ha ditt engagemang.

 

Vår målsättning är att alla ska trivas och att ditt barn har roligt och utvecklas i AGIF.

Genom vår verksamhet vill vi bidra till barns och ungdomars fysiska och sociala utveckling. Vi vill ge dem en målinriktad och välorganiserad fritidsverksamhet, där de får möjligheter att utveckla sina sociala förmågor så som självförtroende, personlig identitet och samhörighetskänsla.

 

Tillsammans skapar vi förutsättningar för allt detta.

 

Ungdomssektionen

This is a mailto link

 

 

     

 

 
Uppdaterad: 26 MAR 2017 22:05 Skribent: Stefan Brodén

Postadress:
Alvesta GOIF - Fotboll
Bengt Klangs väg 1 C
34236 Alvesta

Besöksadress:
Virdavallen
34236 Alvesta

Kontakt:
Tel: 047213270
Fax: 047213270
E-post: This is a mailto link

Se all info