Hoppa till sidans innehåll

Fr.o.m. 1 oktober 2015


Boka bana

Alla banbokningar görs nu via MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport.

Bokning och betalning av våra banor hanteras nu tillsammans med en ny leverantör, MATCHi. Det kommer att underlätta för oss att hantera medlemsregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet. Vår förhoppning är att även ni ska finna det smidigare att boka tider via den nya tjänsten. Inom kort kommer även passerkoder distribueras samt banbelysning styras via det nya bokningsschemat. Via tjänsten kan du även söka spelpartners på din nivå.

Boka bana

Skapa ett användarkonto i MATCHi på deras hemsida, därefter är du redo att boka tider på någon av våra banor. Du betalar med kontokort. Vi kommer under 2016 att erbjuda klippkort och/eller säsongskort och kan då även ”betala” med detta.

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta klubben så hjälper vi dig. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi).

Hälsningar,

Alvesta TK

Uppdaterad: 01 OKT 2015 11:34 Skribent: Ulric Wilhelmsson
E-post: This is a mailto link

Till shoppinggalleria

Klubbens sponsorer

 

 

niesels

 

oliveros

 
 
 
 

 

räknare

besöksräknare

Postadress:
Alvesta TK - Tennis
Wilhelmsson, Blåbärsvägen 9
36334 Tjureda

Besöksadress:
Bengt Klangs väg 1F
34236 Alvesta

Kontakt:
Tel: 0706345352
E-post: This is a mailto link