Hoppa till sidans innehåll
Foto: Love Lannér

Nystartslag - pojkar och flickor födda 2013


Är du född 2013 och är intresserad av att testa på världens roligaste sport?

Vi erbjuder roliga träningar som fokuserar på glädje, motoriska grunder samt såklart en hel del studs med basketbollen. Grunden kommer fortsatt vara basket- och rörelseförståelse.

Vi får såklart ta hänsyn till de riktlinjer som finns idag med tanke på covid-19, men förhoppningsvis startar träningarna första veckan i september. 

Vi kommer erbjuda träningar i Ålstensskolan, Smedsslättsskolan, Abrahamsbergsskolan,  Olovslundsskolan, Bromma Kyrka, Ängby och Äppelviksskolan. 

Anmäl ditt barn här >>

När vi vet mer kommer information publiceras nedan om vilka lag som startar var och vilka träningstider dessa har. Vår rekommendation är att välja det lag som ligger närmast där ni bor, då kidsen förhoppningsvis kommer fortsätta spela under många år och således spela med andra barn som bor i samma område.


ANMÄL DITT BARN HÄR

Som förälder i Alvik Basket förväntas du vara delaktig i ditt barns aktiviteter. Vi har föräldramöten där närvaro är given, både för att få koll på vilka andra som spelar i laget och bygga en gemenskap, men även för att stötta ledarna (som är ideella) administrativt med olika saker som behövs göras runt ett lag.

Att vilja hjälpa föreningen ett par timmar per säsong med olika insatser hoppas vi alla ser som en självklarhet i en ideell förening.

Om du har du några frågor, kontakta gärna This is a mailto link/08-870410.

Uppdaterad: 14 MAJ 2018 16:19 Skribent: Alvik Basket
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: kansliet@alvikbasket...

Se all info