Hoppa till sidans innehåll

Babysim start 3/10-2019


Uppdatering: Alla platser på babyfrisimmet är nu upptagna men din anmälan hamnar på en reservlista och vid en eventuell öppning i någon av grupperna så kommer vi att kontakta er.

 

Nu är hösten här med all mysighet som det innebär!
Vi på Älvsby Simsällskap älskar det för det innebär att vi närmar oss möjlighet att träna vattenvana med våra små bebisar igen!
Från och med Torsdag 3/10 så kommer vi ha babyfrisim. Tiderna är Torsdagar och Fredagar 10.00-11.00 (ombyte och duschning är inkluderad i den tiden) Skriv i er anmälan (i sista rutan) om ni önskar någon speciell dag så ska vi försöka ta det i beräkning. Grupperna kommer sedan att publiceras på Älvsby simsällskaps Facebooksida.
Vi håller till i varmvattenbassängen vid hälsocentralen.

Babyfrisimmet beräknas hålla i gång fram till 24/4-2020 förutsatt att det inte uppstår något oförutsebart.   
Begränsade antal platser.

Man behöver vara medlem i Älvsby Simsällskap (endast 200 kr/år/familj) för att försäkringarna ska gälla då ni badar, den avgiften måste vara betald innan första badtillfället för er egna skull. Går att betala via Swish eller bank (Obs har ni redan betalat medlemsavgift för 2019, och då inkluderat erat barn som ska vara på babysimmet, så behöver ni inte betala igen, då räkenskapsåret sträcker sig december ut).

Vänligen observera att det kommer att bli ett nytt räkenskapsår vid årsskiftet och för att kunna fortsätta babyfrisimmet tills det tar slut så kommer ni behöva lösa ett medlemskap även för 2020 då det året kommer.

Babyfrisimmet kostar 60 kr/tillfälle och gäller för en vuxen och en bebis. Önskar ni anmäla mer än ett barn så går det bra men det kostar 60 kr/barn/tillfälle. Badavgiften swishar man till ÄSS på plats innan man kliver ner i poolen, betalningen ska visar till den ansvariga på plats.

Vänligen observera att det kommer finnas en ansvarig på plats men inte någon som håller i uppgifter. Det är ett tillfälle att få ge era bebisar vattenvana på erat eget sätt, i en varm och skön miljö. Sen är det också en underbar möjlighet att träffa och umgås med andra vuxna och barn.

Badbyxor (med resår vid midja och ben) är ett måste på bebisarna. Mer information och en bild på badbyxor kommer på vår Facebooksida, så håll utkik!

Hoppas vi syns! 

 

Genom att fylla i formuläret nedan godkänner du att Älvsby Simsällskap lagrar de angivna personuppgifterna (namn, adress, telefonnummer, e-postadress, personnummer) i enlighet med GDPR.

Vårt Swishnummer är 123 162 46 59 

Vid frågor, kontakta oss helst via e-post This is a mailto link 

 

Handelsbanken

 

Hydraulik Montage

 

 

mvs se nya kontur

 

Norrbottens Bildemontering

 

Sparbanken Nord

Postadress:
Älvsby SS - Simidrott
Christer Hedman, Bodstrand 112
94293 Älvsbyn

Kontakt:
Tel: 0703207419
E-post: This is a mailto link

Se all info