Hoppa till sidans innehåll

Simskolan


Simskola   TYVÄRR INGEN SIMSKOLA 

(Länk till anmälan hittar ni längst ned på sidan)

Simskolan riktar sig för barn från ca 6 år som vill öva vattenvana och olika simsätt under lekfulla former. Målet är att barnen så småningom, i egen takt, ska kunna simma utan flythjälp. Barn som fyllt 5 år kan delta om de har en förälder med sig i bassängen hela lektionen.

Vi kommer även att träna på olika övningar i vattnet för att uppnå olika simmärken som kan köpas vid avslutningen. (Valfritt)

Vi försöker att varva övningar med lekar så att barnen har en positiv upplevelse i bassängen. Lektionen avslutas med en liten stund fribad.

Bra att veta:

Vi använder alltid flythjälp till en början i simskolan. Ledarna kan under terminen se om barnet kan minska flythjälpen för att så småningom avlägsna den helt. 

Vi ser gärna att föräldrar hjälper ledarna med att från läktaren eller bassängkant hålla koll på barnen i vattnet. Ju fler ögon desto bättre!

Vårterminen 2019 sker simskolan vid 10 tillfällen,  Vi kommer att hålla 2 grupper under hösten det är också anledningen till att anmälan är bindande.  

Grupp 1: Söndagar 15:00. Grupp 2:Söndagar 16:00

Deltagaravgift för 10 ggr är 400 kr

Medlemsavgift  tillkommer med 200 kr/år och gäller för hela familjen 2019. Medlemsavgiften är obligatoriskt för att våra försäkringar skall gälla för för våra deltagare 

Faktura skickas hem efter anmälan.

 Obs! Vi har begränsat antal platser på simskolan så anmälan är bindande. 

NI MÅSTE KLICKA TVÅ GÅNGER FÖRST PÅ ANMÄLAN  SEN PÅ ANMÄLAN SIMSKOLA DÅ KOMMER FORMULÄRET FRAM

 

 

 

Arbetsrum Senast ändrat
Anmälan 2018-09-23

 

Handelsbanken

 

Hydraulik Montage

 

 

mvs se nya kontur

 

Norrbottens Bildemontering

 

Sparbanken Nord

Postadress:
Älvsby SS - Simidrott
Christer Hedman, Bodstrand 112
94293 Älvsbyn

Kontakt:
Tel: 0703207419
E-post: This is a mailto link

Se all info