Hoppa till sidans innehåll

Åmåls Cykelamatörer - Cykel

Nyheter Åmåls Cykelamatörer

De som inte vet eller tagit hem appen Strava gör detta. En rolig form där ni håller koll på era klubbkompisar när ni tränat. Åmåls Cykelamatörer har en grupp på Strava där ni kan gå med.
 
Efter sommaruppehåll blev det en rejäl start för ÅCA:cyklisterna på LVG. Det var många som ville ha en härlig motionsrunda. Helt fantastiskt att vara en del av denna träning.
 
Under helgen som gick var det en hel del cyklister från Åmåls Cykelamatörer som körde Cykelvasan. Positivt att se detta och hoppas att träningarna framöver med MTB gänget fortsätter i fin anda.
 
På tisdag är det tänkt att vi kör mer organiserad träning för de som vill ha detta inom motionsträning. Alla är välkomna att delta och vi ser till att ingen kommer att bli fråncyklad.
 
Nu har äntligen profilkläderna kommit. För de som beställde de nya Åmåls Cykelamatörers kläder finns nu att hämtas. Finns även en t-shirt att hämta för de som hjälpte till vid Värnen Runt.

Kalender

Kommande aktiviteter

Notiser

  • 2019-05-13
    Ett nytt partnerskap mellan Svenska Cykelförbundet och Zwift ska ge svenska cyklister nya möjligheter till träning och tävling året runt genom ett ”SCF community” i Zwifts dig...
  • 2019-05-09
    Glöm inte att Brudfjällsracet går av stapeln den 11 maj nu på lördag. Nära och bra då ni åker till Mellerud och kör den korta eller långa banan.
  • 2019-05-09
    I och med det fruktansvärt dåliga väder har vi beslutat att träning idag den 9 maj ställs in. Iskallt regn och 7 grader tror vi inte att det kommer någon till träningen.

Mediearkiv

 

Anslagstavlan

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Åmåls Cykelamatörer - Cykel
Linhedsgatan 4
66230 Åmål

Kontakt:
Tel: +46705336800
E-post: This is a mailto link

Se all info