Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från förbundet


Saab Top 10, Driving World Cup och final i Lövsta Future Challenge Dressage är bara några av höjdpunkterna på på Sweden International Horse Show. Läs mer om lördagen här!
 
Sanden sprutade när världens bästa kuskar möttes på lördagen i sportkörningens inomhusserie FEI Driving World Cup på Sweden International Horse Show. Stjärnkusken Boyd Exell gick segrande ur striden.
 
På lördagen var det dags för rafflande final i SIHS Käpphäst Presented by Friends där 20 finalister hoppade en utmanande bana på höjden 50 centimeter. 10-åriga Isabella på hästen Stallbackens Tyra vann den spännande tävlingen inför jublande publik.
 
-Det är så här vi köper hästar nuförtiden, säger Tyresö Ryttarförening som under många år framgångsrikt samarbetat med uppfödare och fött upp egna ridskolehästar.
 
-Det är så här vi köper hästar nuförtiden, säger Tyresö Ryttarförening som under många år framgångsrikt samarbetat med uppfödare och fött upp egna ridskolehästar.
 
Publiken på Friends Arena bjöds på dressyr i absoluta världsklass när Saab Top 10-stjärnorna gjorde entré på Sweden International Horse Show. Världsettan Jessica Von Bredow-Werndl vann före världstvåan Cathrine Dufour. Patrik Kittel blev fyra.
 
Det är dags för den fjärde deltävlingen i västeuropeiska hoppligan Longines FEI World Cup. Spanska Madrid står som värd.
 
Det gick undan när tre lovande unga kuskar visade upp sportkörning på mässarenan under Sweden International Horse Show på lördagen i en uppvisning presenterad av Svenska Ridsportförbundets körkommitté.
 
Fyra unga ryttare och fyra unga Grand Prix-hästar gjorde upp i den stora finalen på lördagen. Unga ryttaren Lina Dolk segrade återigen och Emma Jönsson och Gerion vann klassen för unga Grand Prix-hästar.
 
Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker. I årets upplaga blev det Salaortens Ryttarförening som lockade flest märkestagare och föreningen hyllades på fredagen av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 
Working Equitation, eller WE, är den snabbast växande ridsportgrenen i Sverige. Två av landets främsta WE-ryttare var under fredagen på plats för att visa upp denna mångsidiga gren på Sweden International Horse Show.
 
Hanna Etzner är Årets hästskötare, ett pris som delas ut i samarbete med ATG för att hästskötare är en av de viktigaste kuggarna i varje ridsportteam. Nu finns guldkornen från Ryttargalan i ett sammandrag producerat av Kanal 75.
 
Under fredagen visades en rad olika ridsportgrenar på mässarenan under Sweden International Horse Show. Bland annat presenterade Svenska Ridsportförbundets dressyrkommitté paradressyr.
 
Under Sweden International Horse Show bjuds publiken inte bara på tävling och show på huvudarenan, utan även på mässområdet finns ett fullspäckat program fullt av kunskap och inspiration. På fredagen var det uppvisning i voltige.
 
Nedräkningen till Longines Global Champions Tour Stockholm har börjat och nu är datumen klara för sommarens stora hästfest i Stockholm.
 
12

Köp klubbkläder




Banner_JoakimDidrik_400x200.jpg

Postadress:
Anebyortens RK - Ridsport
Aneby Gård
57893 Aneby

Kontakt:
Tel: 0709348946
E-post: ridskolechefaork@hot...