Hoppa till sidans innehåll

Personal


Anneli Carlsson, ridskolechef - föräldrarledig med viss administartion kvar
Anneli började jobba på ridklubben våren 2015. Hon är examinerad ridnstruktör och har gått tvåriga ridlärarutbildningen på Vreta och var klar 2011. I botten är hon diplomerad hästskötare efter treårig gymnasieutbildning vid Tenhultsnaturbruksgymnasium. Hon har även läst yrkeslärarprogrammet vid Linköpings Universitet, Pedagogik 90 hp och är legitimerad Yrkeslärare med inriktning på häst. Har även genomfört Handikappledarutbildningar genom Svenska Ridsportförbundet samt olika fortbildningar. Anneli har tidigare jobbat på andra ridskolor. Bor i Eksjö på en liten gård. 


Sofie Randau, ridlärare - vikarierande ridskolechef 
Sofie började jobba hos oss våren 2021. Hon bor med sin man, son, två hundar och två katter i Forserum. Hon har en häst och har tidigare tävlat och tränat en del i sportkörning, nu är det dressyr som gäller. Hon har jobbat på ridskola tidigare och brinner för att lära ut. Sofie har lektioner tisdagar, onsdagar och fredagar. 

AORK_Hemsida_Personal_Sofie Randau.jpg

Eva Hellberg, ridlärare - vikarierande ridlärare

Eva kommer att vikariera som ridlärar och började jobba hos oss sommaren 2021. Hon har hållit på med hästar väldigt länge och verkat som ridinstruktör sedan 1972 både på ridskolor och som tränare för privatelever i såväl hoppning som i dressyr. Hon har tävlat medelvsvår dressyr och LA hoppning (på ridskolehäst)och ridit i såväl hopp- som i dressyrlag. Hon brinner för att lära ut ridning och hästkunskap.  Eva har lektioner måndagar och torsdagar. 

Stallpersonal

Leif Nilsson
Leif trivs med hästar och att ha människor runt omkring sig, har varit hos oss i många år. Jobbar med att sköta stallet och hästarna.

Tommy Johansson
Tommy började hos oss hösten 2014, bor på en gård utanför Aneby och är duktig på det mesta, stor djurvän så också katternas favoritkille! Gör det mesta med traktor lagning osv.

Ungdomsledare och instruktörer på lördagar

Malin Ludvigsson
Malin är 18 år och bor i Aneby. Hon tog studenten våren 2021 och har ridit i snart 8 år, både lektion och privat. Hon har haft hand om Hästis och knatteridningen i snart 4 år. Fritiden spenderas med djur eller med att träna. Drömen är att jobba med hästar i framtiden.

Elin Henning
Elin är 19 år och tog studenten våren 2021 från Tenhults Naturbruksgymnasium med inriktning lantbruk. Hon bor på en mjölkgård utanför Sunhult. Hon har hållt på med hästar sedan 4 års ålder då hon började rida på ridskola, Elin har jobbat i stallet och som instruktör på ridklubben i cirka 4 år. På fritiden är det mycket hästar och kompisar som gäller när hon inte jobbar på en mjölkgård eller i stallet. Om hon inte är med djuren står hon gärna i skidbacken. 

Moa Kilebrand
Moa är 15 år och har ridit sen hon var 5 år. Hon fick sin första egna ponny när hon var 6 år och har ridit och tävlat mycket sedan dess. Moa är vår instruktör på lördagar.

AORK_Hemsida_Personal_Moa Kilebrand.jpg 

Tuwa Ekwall

Instruktör på lördagar. 

Uppdaterad: 31 JUL 2018 21:43 Skribent: Anna

Köp klubbkläder
Banner_JoakimDidrik_400x200.jpg

Postadress:
Anebyortens RK - Ridsport
Aneby Gård
57893 Aneby

Kontakt:
Tel: 0709348946
E-post: ridskolechefaork@hot...