Hoppa till sidans innehåll

Uppstallning


Uppstallning av privathästar

  • Vi erbjuder i nuläget 19 st boxar för uthyrning på vår anläggning. Om du är intresserad av stallplats är du varmt välkommen att maila på This is a mailto link eller höra av dig på telefon 070-934 89 46. I de fall det är kö delas kön in i ponny och hästkö. Ponny kan tillfälligt ställas i hästbox om hästkön är tom.

  • Kallhyra inkl service som beskrivs nedan är 1500 kr/månad. Uppstallningsperioden är året runt, kallhyran är 1500 kr oavsett om man har häst på plats eller ej. Man ansvarar även för stallpass så länge man hyr box oavsett om man har häst på plats eller ej, undantag juni-augusti då en del väljer att ha sin häst på sommarbete. Man får man ha sina saker kvar samt nyttja anläggningen. Det går att ha häst kvar på sommaren, den ska då stå på stall, vi har inget bete att erbjuda. 

  • Priset inkluderar in/utsläpp helgfria vardagar 3 fodringar per dag augusti-juni. Fodring fredag kväll samt helgdagar sköts av hyrestagarna enligt schema i stallet.

  • I priset ingår tillgång till anläggningen när det ej är verksamhet.

  • Som hyresgäst på AORK förväntas du delta på privathästmöten där ni kan lyfta ämnen som rör er för att sedan vidarebefodra detta till styrelsen där ett ev. beslut tas.

  • Frivilligt och ideellt arbete är önskvärt och nödvändigt för att vi ska kunna driva verksamheten i den omfattning vi gör och samtidigt hålla nere våra priser. Det kan handla om arbetsdagar, baka till cafeterian, laga en hage, köra skräp till återvinning eller vara funktionär på någon av våra tävlingar.

Vi arbetar för att ha en trivsam stämning i stallet där vi hjälps åt och lyfter varandra!

Uppdaterad: 09 AUG 2018 15:10 Skribent: Anneli Carlsson

Köp klubbkläder
Banner_JoakimDidrik_400x200.jpg

Postadress:
Anebyortens RK - Ridsport
Aneby Gård
57893 Aneby

Kontakt:
Tel: 0709348946
E-post: ridskolechefaork@hot...