Hoppa till sidans innehåll

Vår verksamhet


AORK har de senaste åren ökat sin verksamhet. Vi har en omfattande verksamhet inom både ridskoleverksamhet, tävling och träning, med många aktiva ryttare.  Detta har bland annat utmynnat i att vi under året haft flera lag i allsvenska serier. Vi har engagerade medlemmar som är aktiva inom vår klubb och ser en bra framtid för klubben.

Vi bedriver ridskoleverksamhet 6 dagar i veckan och utöver detta har vi verksamhet på helger och lov. Vi har öppet 7 dagar i veckan året om med undantag av några helgdagar och sommarveckor då vi har begränsade öppettider och personalen har semester.

Vi har 4 personal kopplade till den dagliga verksamheten, två stall och anläggningsskötare på vardera 100%, ridskolechef/instruktör 100% och en  instruktör på 40%. Utöver det har vi 4 ungdomsledare som har ansvaret för vår verksamhet på lördagar. Dessa stöttar även upp vid andra aktiviteter.

Vi bedriver ridskoleverksamhet i enlighet med SVRF riktlinjer. Vi verkar för en god grundutbildning för ryttare och hästar samt en god hästhållning med hästens välbefinnande i centrum.

Policy för Anebyortens Ridklubb

Anebyortens Ridklubb erbjuder ridutbildning och möjlighet till samvaro med hästar för alla personer oavsett ålder, kön, sexuell läggning, religion, bakgrund och etnicitet. Vi bedriver en allsidig häst och ryttarutbildning där man lägger en grund för fortsatt intresse för hästar och en god kunskap om hästar och ridning.

Vi arbetar i linje med Ridsportens ledstjärnor.

Vi arbetar för en hälsosam livsstil och har en rökfri anläggning samt naturligtvis förbud emot alkohol och droger.  Vi har öppet alla dagar i veckan så ungdomar kan vistas hos oss.

Vi erbjuder viss verksamhet för personer med psykiska och fysiska funktionshinder.

Uppdaterad: 13 JAN 2021 15:35 Skribent: Anna
E-post: Adressen Gömd

Köp klubbkläder
Banner_JoakimDidrik_400x200.jpg

Postadress:
Anebyortens RK - Ridsport
Aneby Gård
57893 Aneby

Kontakt:
Tel: 0709348946
E-post: ridskolechefaork@hot...