Hoppa till sidans innehåll

Klubbtröjor våren 2015


Klubben har några klubbtröjor kvar från Adidas. De finns i nedanstående storlekar. Vi gör nu en drive för att sälja dessa och trycka med namn till den som köper.

Priset är 350 sek inklusive tryck. Ni hittar bilder på hemsidan under arkiv och dokument - Titta där på dokumentet "Klubbtröjor våren 2015".

Först till kvarn gäller avseende beställningar. Beställer gör ni genom att svara på inbjudan samt ange den storlek Ni vill ha. 

Klubben sammanställer sedan svaren och mailar ut besked om vilka som kan köpa en tryckt tröja.

Beställning vi svaret på inbjudan är bindande.

mvh

Thomas Åkerberg

 

Klubbtröjor våren 2015

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:10
Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Välkomna till Ängby Fäktklubbs hemsida. Filmen högst upp till vänster visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt ätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges 10 största och mest framgångsrika klubbar. Vi har tre anställda tränare, Aleksandr Siniak, Mered Pagalov och Joe Zampieri. Aleksandr är specialiserad på florettfäktning, Mered på värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Vi erbjuder nybörjarkurser varje termin till ungdomar och vuxna. Läs mer om detta längst ner på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag eller privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar.

Vision:

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder Fäktträning och tävling på Elit- och Motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info