Hoppa till sidans innehåll

Ängby Fäktklubbs styrelse


Ängby Fäktklubbs styrelse väljs på årsmötet som hålls varje år februari-mars. Separat information skickas ut senast tre veckor före årsmötet. Klubben ser gärna att föräldrar engagerar sig i klubbarbetet. Man behöver inte sitta i styrelsen för att engagera sig. Kontakta någon i styrelsen om Ni är intresserade att hjälpa till.

 

Styrelsen 2017/2018 består av följande personer:

 

Thomas Åkerberg, Ordförande

Göran Gren, Sekreterare

Åke Moberg, Kassör

Carola Nilsson-Petrini

Jenny Uniyal

Lars Johnsson

 

Suppleanter:

Max Hellström

Marie Lav

Det finns inga bilder/dokument att visa.
 
 

Välkomna till Ängby Fäktklubbs hemsida. Filmen högst upp till vänster visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt ätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges 10 största och mest framgångsrika klubbar. Vi har tre anställda tränare, Aleksandr Siniak, Mered Pagalov och Joe Zampieri. Aleksandr är specialiserad på florettfäktning, Mered på värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Vi erbjuder nybörjarkurser varje termin till ungdomar och vuxna. Läs mer om detta längst ner på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag eller privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar.

Vision:

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder Fäktträning och tävling på Elit- och Motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info