Hoppa till sidans innehåll

Hantering av personuppgifter - GDPR


Som klubbmedlem finns du med i Ängby Fäktklubbs (ÄFK) medlems- och kontaktregister (Riksidrottsförbundets system Idrottonline) och vi vill informera dig om hur vi sparar och behandlar uppgifterna utifrån att GDPR (EU:s dataskyddsförordning) trädde i kraft den 25 maj 2018. Vi sparar och behandlar följande personuppgifter om dig i vårt medlems- och kontaktregister: Namn, e-postadress, telefonnummer och adress.

Detta gör vi för att kunna kontakta dig för att skicka inbjudningar till fäkttävlingar, läger och informera om andra aktiviteter som rör klubben eller fäktning allmänt. Vi använder inte uppgifterna för något annat ändamål än detta. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part. Vi för heller inga anteckningar i detta register. Alla uppgifter i vårt register uppdateras och gallras kontinuerligt. Du kan när som helst få information om vilka uppgifter vi sparat och du kan kontakta oss för att få dina uppgifter borttagna.

Med fäktarhälsning

Thomas Åkerberg

Ordförande Ängby Fäktklubb

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Välkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vårt Syfte

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: akerberg.fencing@gma...