Hoppa till sidans innehåll

Klubbens styrelse


Klubben är en ideell förening med en styrelse som har som målsättning att sammanträda en gång per månad förutom under sommarmånaderna.

Styrelsen består av en mix av kompetenser för att på bästa möjliga sätt fånga upp medlemmarnas intressen och ge dom goda möjligheter att utvecklas i klubben.

Styrelsen väljs på klubbens årliga årsmöten som äger rum i perioden februari-mars. Den nuvarande styrelsen har följande sammansättning för 2018/2019. Tveka inte att kontakta någon av dessa personer vid frågor. Det är tillsammans vi skapar klubben.

  • Ordförande: Thomas Åkerberg, This is a mailto link
  • Sekreterare: Göran Gren, This is a mailto link
  • Kassör: Åke Moberg, This is a mailto link
  • Övrig ledamot: Lars Johnsson, This is a mailto link
  • Övrig ledamot: Jenny Uniyal, This is a mailto link
  • Övrig ledamot: Carola Petrini, This is a mailto link
  • Supleant: Johan Hellström, This is a mailto link
Uppdaterad: 28 NOV 2017 09:51 Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Beställning av klubbkläder

Välkommen till Ängby FK klubbshop!

Länk: https://www.allinsports.se/klubbshop/angby-faktklubb

Ängby Fäktklubb samarbetar med Allinsports.se samt Craft och här beställer du dina klubbkläder enligt Ängby FK´s klubbprofil.

Du gör din beställning i lugn och ro i webshopen och väljer att få ordern skickad till närmsta av DHL´s utlämningsställen för 69:- eller hämta hos Allinsports.se på Adlerbethsgatan 19 i Stockholm (t-bana Kristineberg).

Leveranstid: 2-3 veckor

OBS! Vi kan av förklarliga skäl inte kan erbjuda öppet köp eller bytesrätt på tryckta produkter. Storlekar för utprovning finns hos Allinsports

Allinsports.se har öppet ons-fred 13-18, lördagar 10-16 och söndagar 11-15.

Vid övriga tider ring 08- 618 33 10 eller e-mail så att vi är på plats för att hjälpa er. Kontoret har öppet mån-fre 08:00-16:00.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vår vision

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link