Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Ängby Fäktklubb samarbetar med Allinsports.se samt Craft för klubbkläder enligt Ängby FK´s klubbprofil.

Beställning: https://www.allinsports.se/klubbshop/angby-faktklubb

Du gör din beställning i lugn och ro i webshopen (länk ovan) och väljer att få ordern skickad till närmsta av DHL´s utlämningsställen för 69:- eller hämta hos Allinsports.se på Adlerbethsgatan 19 i Stockholm (t-bana Kristineberg).

Leveranstid: 2-3 veckor

OBS! Inget öppet köp eller bytesrätt på tryckta produkter. Storlekar för utprovning finns hos Allinsports

Kontaktuppgifter samt öppettider: Allinsports.se 

ÄFK-Craft-Community-Hood
ÄFK-Craft-Community-Hood-rygg
ÄFK-Craft-Community-ryggsäck
ÄFK-Craft-Progress-jkt
ÄFK-Craft-Progress-jkt-rygg
ÄFK-Craft-Progress-pant
ÄFK-Craft-Progress-practice-short
ÄFK-Craft-Solid-JerseyVälkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vårt Syfte

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: akerberg.fencing@gma...