Hoppa till sidans innehåll
Foto: Thomas Akerberg, This is a mailto link

Coupe de Stockholm 19-20 September 2020

18 SEP 2020 15:30
Resultat och information för den internationella tävlingen Coupe de Stockholm. Resultat kommer att uppdateras i realtid enligt länk nedan och LIVE STREAMING kommer finnas under båda tävlingsdagarna. OBS! Ändrad tid/pistplanering per 14/9.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2020 10:29

Välkomna till tävlingen Coupe de Stockholm i Stora Mossenhallarna den 19-20 september. Sista dag för anmälan i Ophardt är onsdagen den 9 september.

Alla klasser med fäktare och tävlingssystem kommer finnas uppladdade på webben måndagen den 14 september. Se nedanstående länk till resultat för mer information.

Med tanke på rådande tider skall inte publik komma till hallen utan får följa resultaten via webrapporteringen alternativt Live Streaming. Ängby Fäktklubb följer SvFF regler utifrån Covid-19. Dessa regler finns i följande dokument som är länkat från SvFF hemsida och dessa regler gäller för samtliga deltagare och funktionärer på tävlingen.

Länk till Covid-19 dokument

I tävlingsledningen finns Jenny Uniyal som är övergripande ansvarig för Covid-19 relaterde frågor.

Klassen U13 pojkar och flickor slås samman till en OPEN-klass.

Allmän info om tävlingen finns nedan.

Tävlingsledning:
Thomas Åkerberg, Björn Rasmussen, Carola Petrini och Jenny Uniyal
Överdomare: Björn Rasmussen
Thomas Åkerberg, Tävlingsledare

TIDSPLANERING/TIME PLANNING (Obs! Preliminär, antal faktiskt startande kan förändra planeringen). I samband med planeringen har tävlingsledningen efter bästa förmåga försökt fördela klasser och deltagare i de två hallarna fördelat på förmiddag och eftermiddag så att minsta trängsel skall uppstå. I tidsplaneringen framgår vilken klass som fäktar i vilken hall och på vilka pister. Läs på detta före tävlingen så att Ni vet vilken tid och hall och pist ni skall vara på. Gå direkt till den hallen Ni skall fäkta och försök att hålla er i den hallen under hela tävlingen. Lycka till.

Lördagen den 19 september
Söndagen den 20 september

INFORMATION TILL DOMARE

Här kommer information till de domare som kommer döma under tävlingshelgen. I informationen framgår vilka grupper Ni skall döma mm.

Länk till information till domare

RESULTAT/RESULTS
Här är länken till samtliga resultat som uppdateras i realtid under tävlingen:
Here is the link to the real-time results:

LINK TO RESULTS

Här är länken till LIVE STREAMING kanalen:
Here is the link to the LIVE STREAMING channel:

LINK TO LIVE STREAMING AND RECORDED VIDEO INTERVIEWS (will be live 19/9 2020)

INBJUDAN/INVITATION
Här är länken till tävlingsinbjudan:
Here is the link to the official invitation for the tournament:

LÄNK TILL INBJUDAN (SV)
LINK TO INVITATION (ENG)

Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vårt Syfte

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: akerberg.fencing@gma...