Hoppa till sidans innehåll
Foto: Thomas Akerberg, This is a mailto link

JSM Brons till Alexander Pizzignacco

2017-04-03 10:25
Alexander Pizzignacco gjorde en mycket stark insats i Göteborg den 24 mars genom att ta en bronsplats i stenhård konkurrens.
  • Uppdaterad: 2017-04-03 10:34

Ängby FK åkte till Göteborg med nio fäktare för att slåss om medaljer på JSM i Fäktning. Vi har fortfarande ett ungt lag men lyckades ändå utmana de bästa juniorerna. I lagtävlingen förloeade vi knappt semifinalen mot EGF med 45-40 efter ledning inför sista matchen. I den individuella tävlingen lyckades Alexander Pizzignacco besegra Zingmark från Göteborg med 15-12. Zingmark var en av favoriterna till slutlig seger. I semifinalen förlorade sedan Alexander mot den blivande segraren Vincent Mindelöf.

Nästa år kommer vi vara ännu starkare och det blir spännande att se hur vi står oss då.

Grattis Alexander och alla andra ÄFK-kämpar för en bra insats i Göteborg.

Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Eventfäktning

Ängby Fäktklubb erbjuder möjlighet för företag, organisationer och privata sällskap att få pröva på Fäktning under trevliga former med inslag av tävling och elfäktning. Passar även mycket bra vid möhippor eller svensexor. Läs mer om detta nedan.
Läs mer

Ängby Fäktklubb anordnar nybörjarkurser i Fäktning varje termin. Lämplig ålder att börja är 9-12 år men vi tar emot fäktare från 7 års ålder och håller även nybörjarkurser för vuxna. Mer info i speciell inbjudan till kurserna som Ni hittar i dokumentarkivet.

Läs mer

 

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link