Hoppa till sidans innehåll

Sankt Erikscupen 29 oktober 2022

26 MAJ 2022 07:44
Resultat och information för Sankt Erikscupen den 29 oktober 2022. Resultat kommer att uppdateras i realtid enligt länk nedan och LIVE STREAMING kommer att finnas under dagen.
  • Uppdaterad: 26 OKT 2022 14:29

Välkomna till Sankt Erikscupen i Stora Mossenhallarna den 29 oktober 2022.

OBS!! Vi har följande ändringar i tidsplaneringen utifrån den initiala inbjudan: 1. Värja Damer U15 fäktar med Värja Damer U20, klassen VDU15 stryks. Observera att VDU20 startar 0830.

Alla klasser med fäktare och tävlingssystem kommer finnas uppladdade på webben torsdagen den 27 oktober. Se nedanstående länk till resultat för mer information.

Målsättningen är att sända via Live Streaming i den utsträckning som tävlingsledningen har möjlighet med tanke på utrymme och tillgång till personal. Utöver detta kommer tävlingsledningen att webrapportera kontinuerligt under tävlingen. Se info nedan.

I tävlingsledningen sitter Thomas Åkerberg, Gustaf Rasin och Peter Rovelstad.

Allmän info om tävlingen finns nedan.

Tävlingsledning:
Thomas Åkerberg, Gustaf Rasin och Peter Rovelstad.
Överdomare: Johan Wik
Thomas Åkerberg, Tävlingsledare

TIDSPLANERING (Obs! Preliminär, antal faktiskt startande kan förändra planeringen). I samband med planeringen har tävlingsledningen efter bästa förmåga försökt fördela klasser och deltagare under dagen i de två hallarna fördelat på förmiddag och eftermiddag så att minsta trängsel skall uppstå. I tidsplaneringen framgår vilken klass som fäktar i vilken hall och på vilka pister. Hall 1 har pister 1-9 och hall 2 pister 10-17. Lycka till.

Länk till tidsplaneringen

RESULTAT/RESULTS
Här är länken till samtliga resultat som uppdateras i realtid under tävlingen:
Here is the link to the real-time results:

LINK TO RESULTS

Här är länken till LIVE STREAMING kanalen:
Here is the link to the LIVE STREAMING channel:

Målsättningen är följande:

Vi kommer streama med totalt tre kameror. En i varje hall samt en för finalpisten.

Vi streamar förmiddag och eftermiddag i två separata långa pass. Utöver detta varje final för sig.

Vi kommer också att streama U11-klasserna på facebook - Stockholms Fäktförbunds Facebooksida

LINK TO LIVE STREAMING (will be live 29/10 2022 1200)

INBJUDAN/INVITATION
Här är länken till tävlingsinbjudan:
Here is the link to the official invitation for the tournament:

LÄNK TILL INBJUDAN (SV)

Skribent: Thomas Åkerberg
E-post: This is a mailto link

Välkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vårt Syfte

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: akerberg.fencing@gma...