Hoppa till sidans innehåll

Sankt Erikscupen den 13 juni 2021

18 SEP 2020 15:30
Resultat och information för Sankt Erikscupen den 13 juni 2021. Resultat kommer att uppdateras i realtid enligt länk nedan och LIVE STREAMING kommer att finnas under dagen. OBS! Ändrad tid/pistplanering per 8/6, se nedan under Tidsplanering.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2021 10:20

Välkomna till Sankt Erikscupen i Hjorthagshallen den 13 juni 2021. 

Alla klasser med fäktare och tävlingssystem kommer finnas uppladdade på webben torsdagen den 10 juni. Se nedanstående länk till resultat för mer information.

Med tanke på rådande tider skall inte publik komma till hallen utan får följa resultaten via webrapporteringen i kombination med Live Streaming. Stockholms Fäktförbund följer SvFF regler utifrån Covid-19. Dessa regler finns i följande dokument som är länkat från SvFF hemsida och dessa regler gäller för samtliga deltagare och funktionärer på tävlingen.

Länk till Covid-19 dokument

I tävlingsledningen sitter Thomas Åkerberg, Tomasz Gôral, Carola Bladin och Therese Ankarstrand. Philip Wallemius är övergripande ansvarig för Covid-19 relaterde frågor.

Allmän info om tävlingen finns nedan.

Tävlingsledning:
Thomas Åkerberg, Tomasz Gôral, Carola Bladin och Therese Ankarstrand
Överdomare: Tomasz Gôral
Thomas Åkerberg, Tävlingsledare

TIDSPLANERING (Obs! Preliminär, antal faktiskt startande kan förändra planeringen). I samband med planeringen har tävlingsledningen efter bästa förmåga försökt fördela klasser och deltagare under dagen i de två hallarna (Stora Hallen och DIFs nya Fäktsal som också ligger i hallen) fördelat på förmiddag och eftermiddag så att minsta trängsel skall uppstå. I tidsplaneringen framgår vilken klass som fäktar i vilken hall och på vilka pister. Läs på detta före tävlingen så att Ni vet vilken tid och hall och pist ni skall vara på. Gå direkt till den hallen Ni skall fäkta och försök att hålla er i den hallen under hela tävlingen. Lycka till.

Söndagen den 13 juni

INFORMATION TILL DOMARE

Här kommer information till de domare som kommer döma under tävlingshelgen. I informationen framgår vilka grupper Ni skall döma mm.

TBD

RESULTAT/RESULTS
Här är länken till samtliga resultat som uppdateras i realtid under tävlingen:
Here is the link to the real-time results:

LINK TO RESULTS

Här är länken till LIVE STREAMING kanalen:
Here is the link to the LIVE STREAMING channel:

Vi kommer streama med totalt fyra kameror. Tre i stora hallen och en i DIFs Fäkthall. 

I Stora hellen kommer kamera 1 täcka in pisterna 1-5 och kamera 2 pisterna 6-10. Utöver detta har vi en kamera 4 för finalen.

I DIFs Fäkthall kommer en kamera (3) att täcka de tre pister som finns där.

Vi streamar förmiddag och eftermiddag i två separata långa pass. Utöver detta varje final för sig.

LINK TO LIVE STREAMING (will be live 13/6 2021 0900)

INBJUDAN/INVITATION
Här är länken till tävlingsinbjudan:
Here is the link to the official invitation for the tournament:

LÄNK TILL INBJUDAN (SV)

Skribent: Thomas Åkerberg
E-post: This is a mailto link

Välkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vårt Syfte

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: akerberg.fencing@gma...