Hoppa till sidans innehåll

Ny klubboverall från Craft

23 APR 2019 17:53
Klubben lanserar en ny klubboverall från Craft. Officiellt lanseringsdatum är onsdagen den 24 april mellan 1700-2000. Kläderna kommer att kunna köpas via länk på klubbens hemsida.
  • Uppdaterad: 23 APR 2019 17:53

I samarbete med Craft och Basketshopen i Fredhäll lanserar klubben en ny uppsättning klubbkläder av märket Craft. Kläderna kommer att gå i svart och vitt. Se bilder via denna LÄNK.

Välkomna på lanseringen då kläder kommer kunna beställas eller beställ senare via webshopen.

//Styrelsen

Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vår vision

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link