Hoppa till sidans innehåll

Träningen startar i Grimstaskolan den 8 maj

2017-05-01 16:18
Veckan som startar med 1 maj är det en veckas uppehåll med träningen i klubben pga ombyggnationen av Åkeshovshallen. Vi kommer från måndagen den 8 maj vara i Grimstaskolans nybyggda hall.
  • Uppdaterad: 2017-05-01 16:40

Från den 8 maj kommer vi alltså vara i den helt nybyggda Grimstaskolans gymnastiksal. Hallen blir lika stor som Åkeshovshallens övre hallar. Vi kommer ta med oss åtta kompletta pister som kan användas på plats.

Grimstaskolans hall är fantastiskt fin och vi blir premiärgäster.

Samma tider gäller som tidigare med undantag att första grupp startar tidigast 1600 istället för 1530.

Vi kommer att vara tillbaka i Åkeshovshallen igen efter sommaruppehållet. Exakt tid meddelas senare. Vi kommer då också köra igång det nya mentorsprogrammet med fler fäktlektioner för våra ungdomar via hjälp av de äldre ungdomarna.

Väl mött i den nya hallen den 8 maj.

Ni tar er dit via T-bana till Vällingby och sedan till fots ca 600 m.

Thomas Åkerberg

Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Eventfäktning

Ängby Fäktklubb erbjuder möjlighet för företag, organisationer och privata sällskap att få pröva på Fäktning under trevliga former med inslag av tävling och elfäktning. Passar även mycket bra vid möhippor eller svensexor. Läs mer om detta nedan.
Läs mer

Ängby Fäktklubb anordnar nybörjarkurser i Fäktning varje termin. Lämplig ålder att börja är 9-12 år men vi tar emot fäktare från 7 års ålder och håller även nybörjarkurser för vuxna. Mer info i speciell inbjudan till kurserna som Ni hittar i dokumentarkivet.

Läs mer

 

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link