Hoppa till sidans innehåll

Träningen startar i Grimstaskolan den 8 maj

2017-05-01 16:18
Veckan som startar med 1 maj är det en veckas uppehåll med träningen i klubben pga ombyggnationen av Åkeshovshallen. Vi kommer från måndagen den 8 maj vara i Grimstaskolans nybyggda hall.
  • Uppdaterad: 2017-05-01 16:40

Från den 8 maj kommer vi alltså vara i den helt nybyggda Grimstaskolans gymnastiksal. Hallen blir lika stor som Åkeshovshallens övre hallar. Vi kommer ta med oss åtta kompletta pister som kan användas på plats.

Grimstaskolans hall är fantastiskt fin och vi blir premiärgäster.

Samma tider gäller som tidigare med undantag att första grupp startar tidigast 1600 istället för 1530.

Vi kommer att vara tillbaka i Åkeshovshallen igen efter sommaruppehållet. Exakt tid meddelas senare. Vi kommer då också köra igång det nya mentorsprogrammet med fler fäktlektioner för våra ungdomar via hjälp av de äldre ungdomarna.

Väl mött i den nya hallen den 8 maj.

Ni tar er dit via T-bana till Vällingby och sedan till fots ca 600 m.

Thomas Åkerberg

Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Välkomna till Ängby Fäktklubbs hemsida. Filmen högst upp till vänster visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt ätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges 10 största och mest framgångsrika klubbar. Vi har tre anställda tränare, Aleksandr Siniak, Mered Pagalov och Joe Zampieri. Aleksandr är specialiserad på florettfäktning, Mered på värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Vi erbjuder nybörjarkurser varje termin till ungdomar och vuxna. Läs mer om detta längst ner på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag eller privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar.

Vision:

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder Fäktträning och tävling på Elit- och Motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info