Hoppa till sidans innehåll

Träning under höstlovet 2018

29 OKT 2018 14:53
Under höstlovet är det ändrade tider för träningen. De schemalagda tiderna är inställda. Vi håller läger tisdag-torsdag 0900-1600.
  • Skapad: 29 OKT 2018 14:53

Om Ni vill anmäla er så går det bra att maila Thomas Åkerberg och Aleksandr Siniak. Fredagens träning utgår helt beroende på resa till tävling i Höganäs. Kvällsträningen kan genomföras men utan ledare. Gör upp själva. Söndagens träning utgår. Från och med måndagen den 5 november kör vi som vanligt igen.

Trevligt lov önskar klubbledning och tränare

Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Ängby Fäktklubb

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver där fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges tio största och mest framgångsrika klubbar. Vi har två anställda tränare, Andrii Bakum och Joe Zampieri. Andrii är specialiserad på florettfäktning samt värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Varje termin erbjuder vi nybörjarkurser för både ungdomar och vuxna. Läs mer om det under ”Träning” här på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag och privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar. Läs mer om det under ”Prova på fäktning”.

Vad är Fäktning

Filmen nedan visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt sätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Vårt Syfte

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder fäktträning och -tävling på både elit- och motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link