Hoppa till sidans innehåll

Tre ÄFKare på U17 EM i Sotji

2018-03-01 20:28
Felix Petrini, Albin Elmfeldt och Hugo Isaksson visar upp sina ackrediteringspass som aktiva deltagare på U17 EM i Sotji, Ryssland. De kom fram till Sotji på onsdagsmorgonen och tävlar individuellt på söndag den 4 mars och i lag den 6 mars.
  • Uppdaterad: 2018-03-01 20:35

Ängby Fäktklubb är stolta över att ha tre U17 landslagsfäktare på plats och ser fram emot vad dom kan prestera på tävlingarna. På bilden saknas Malte Westesson från GFK som är med bland de fyra U17 herrar i florett som tävlar på söndag den 4 mars.

Utöver herrflorett har Sverige respresentation i damflorett, herrvärja och damvärja. Vi önskar alla svenskar lycka till i tävlingarna.

ÄFKs tränare Aleksandr Siniak är ansvarig ledare på plats i Sotji.

Följ tävlingarnas resultat på följande länk:

TÄVLINGSRESULTAT U17 EM SOTJI

Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Eventfäktning

Ängby Fäktklubb erbjuder möjlighet för företag, organisationer och privata sällskap att få pröva på Fäktning under trevliga former med inslag av tävling och elfäktning. Passar även mycket bra vid möhippor eller svensexor. Läs mer om detta nedan.
Läs mer

Ängby Fäktklubb anordnar nybörjarkurser i Fäktning varje termin. Lämplig ålder att börja är 9-12 år men vi tar emot fäktare från 7 års ålder och håller även nybörjarkurser för vuxna. Mer info i speciell inbjudan till kurserna som Ni hittar i dokumentarkivet.

Läs mer

 

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info