Hoppa till sidans innehåll

Hantering av personuppgifter - GDPR


Som klubbmedlem finns du med i Ängby Fäktklubbs (ÄFK) medlems- och kontaktregister (Riksidrottsförbundets system Idrottonline) och vi vill informera dig om hur vi sparar och behandlar uppgifterna utifrån att GDPR (EU:s dataskyddsförordning) trädde i kraft den 25 maj 2018. Vi sparar och behandlar följande personuppgifter om dig i vårt medlems- och kontaktregister: Namn, e-postadress, telefonnummer och adress.

Detta gör vi för att kunna kontakta dig för att skicka inbjudningar till fäkttävlingar, läger och informera om andra aktiviteter som rör klubben eller fäktning allmänt. Vi använder inte uppgifterna för något annat ändamål än detta. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part. Vi för heller inga anteckningar i detta register. Alla uppgifter i vårt register uppdateras och gallras kontinuerligt. Du kan när som helst få information om vilka uppgifter vi sparat och du kan kontakta oss för att få dina uppgifter borttagna.

Med fäktarhälsning

Thomas Åkerberg

Ordförande Ängby Fäktklubb

Det finns inget album kopplat till denna sida.
 
 

Välkomna till Ängby Fäktklubbs hemsida. Filmen högst upp till vänster visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt ätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges 10 största och mest framgångsrika klubbar. Vi har tre anställda tränare, Aleksandr Siniak, Mered Pagalov och Joe Zampieri. Aleksandr är specialiserad på florettfäktning, Mered på värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Vi erbjuder nybörjarkurser varje termin till ungdomar och vuxna. Läs mer om detta längst ner på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag eller privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar.

Vision:

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder Fäktträning och tävling på Elit- och Motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info