Hoppa till sidans innehåll

Klubbens styrelse


Klubben är en ideell förening med en styrelse som har som målsättning av sammanträda en gång per månad förutom under sommarmånaderna.

Styrelsen består av en mix av kompetenser för att på bästa möjliga sätt fånga upp medlemmarnas intressen och ge dom goda möjligheter att utvecklas i klubben.

Styrelsen väljs på klubbens årliga årsmöten som äger rum i perioden februari-mars. Den nuvarande styrelsen har följande sammansättning för 2017/2018. Tveka inte att kontakta någon av dessa personer vid frågor. Det är tillsammans vi skapar klubben.

Ordförande: Thomas Åkerberg, This is a mailto link

Sekreterare: Göran Gren, This is a mailto link

Kassör: Åke Moberg, This is a mailto link

Övrig ledamot: Lars Johnsson, This is a mailto link

Övrig ledamot: Jenny Uniyal, This is a mailto link

Övrig ledamot: Carola Petrini, This is a mailto link

Suppleant: Max Hellström, This is a mailto link

Suppleant: Marie Lav, This is a mailto link

Uppdaterad: 28 NOV 2017 09:51
Skribent: Thomas Åkerberg
Epost: This is a mailto link

Välkomna till Ängby Fäktklubbs hemsida. Filmen högst upp till vänster visar de olika tre vapnen som finns i fäktning och hur de utövas. Det är en japansk film som på ett pedagogiskt ätt beskriver detta i rörliga bilder. De tre vapnen värja, florett och sabel utövas av både män och kvinnor.

Ängby Fäktklubb håller till i Åkeshovshallen i Bromma och bedriver fäktverksamhet sedan 1951. Klubben är en av Sveriges 10 största och mest framgångsrika klubbar. Vi har tre anställda tränare, Aleksandr Siniak, Mered Pagalov och Joe Zampieri. Aleksandr är specialiserad på florettfäktning, Mered på värjfäktning och Joe på sabelfäktning.

Vi erbjuder nybörjarkurser varje termin till ungdomar och vuxna. Läs mer om detta längst ner på hemsidan. Vi erbjuder även eventfäktning för företag eller privata grupper, t ex vid svensexor, möhippor eller födelsedagar.

Vision:

Ängby Fäktklubb erbjuder herrar och damer från sju års ålder Fäktträning och tävling på Elit- och Motionsnivå. Därigenom ges varje individ en möjlighet till en positiv fysisk och psykisk utveckling i en fin gemenskap.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info