Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Kamratföreningen Ishockeyjournalisterna utser efter varje säsong Årets Forward i svensk ishockey. Jimmie Ericsson, Skellefteå AIK utsågs till förste Årets Forward efter säsongen 2012/13. I fjol var det Pontus Holmberg, Växjö Lakers som premierades.
 
Svenska Ishockeyförbundet bjuder in till Junior och seniortränarkurs 2 den 5-8 augusti 2022.
 
Rinkens Riddare i svensk ishockey är ett av de äldsta hederspriserna. Hans "Stöveln" Öberg, Gävle GIK fick det första 1962/63. Efter förra säsongen premierades Oscar Möller, Skellefteå AIK.
 

NHL spelare i Tre Kronor

(2022-05-10 18:20)
Tre Kronors VM-trupp växer fram och när NHL avslutat grundserien har vi besked om vilka som förlänger säsongen i Tammerfors med VM-spel i Tre Kronor. I den här artikeln uppdaterar vi status fortlöpande.
 
Den 9 maj öppnar ansökan till Tre Kronors Hockeyskola i IdrottOnline. Läs om flera spännande nyheter inför kommande säsong.
 
I samband med Beijer Hockey Games i Stockholm signerades under lördagen ett nytt Euro Hockey Tour-avtal. Under mötet beslutades att Schweiz blir en del av Euro Hockey Tour de kommande två säsongerna.
 
Finns det något bättre sätt att inleda den här krönikan än att lyfta på hatt…hockeyhjälmen för Team 18/Småkronorna och gratulera till VM-guldet efter en strålande bra genomförd turnering och finalmatch mot USA
 
Scandic har återigen valts som officiell hotellpartner för Svenska Ishockeyförbundet vilket inkluderar svensk ishockeys förbundsverksamhet samt herr- och damlandslagens kommande internationella mästerskap.
 
Vi söker en verksamhetsutvecklare som ska utveckla, kvalitetssäkra samt på olika sätt genomföra kompetenshöjande insatser för tränare och andra med ledarfunktioner som verkar nära de sportsliga utvecklingsmiljöerna inom svensk ishockey.
 
Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Ulf "Lill-Pröjsarn" Nilsson i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.
 
Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Charles Berglund i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.
 
Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Kim Martin Hasson i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.
 
Säsongen 2021-22 är det William Wallinder, Rögle BK som utsetts till Årets Junior. William är en ytterst spelbegåvad back, duktig skridskoåkare som gärna följer med i det offensiva spelet.
 
Svenska Ishockeyförbundet har anställt Andreas Karlsson som Elitutvecklare Dam samt förbundskapten för det svenska U18-landslaget på damsidan.
 
Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Lotta Almblad Lindefors i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.
 

Våra huvudsponsorer

__________________________

sid2

Postadress:
Ånge IK - Ishockey
Box 151
84122 Ånge

Besöksadress:
Bågskyttevägen 25
84134 Ånge

Kontakt:
Tel: 069061841
Fax: 069063205
E-post: ange.ishockeyklubb@t...