Hoppa till sidans innehåll

Ridskoleinfo HT 18

03 AUG 2018 10:54
  • Skapad: 03 AUG 2018 10:54

Hej!

Nu startar vi upp höstterminen mitt i högsommarvärmen!

Lektionerna börjar måndag 6 augusti. På ridlärarfronten blir det lite förändringar denna termin då Lina tyvärr valde att tacka nej till den 50 % tjänst föreningen erbjöd henne och hon väljer att satsa vidare mot nya utmaningar i höst. Vi tackar henne för åren här och önskar henne all lycka till i framtiden.

 

Therese Nerlund kommer starta upp terminen nästa vecka med Linas tidigare lektioner och sen kommer Angelica Eriksson ansluta och ta hand om ridgrupperna på onsdagar från vecka 35 och fram till jul! Maria fortsätter med ”sina” lektioner måndagar och tisdagar samt gymnasiet och FunkHis.

Vår gemensamma plan för alla ridgrupper denna termin kommer vara Ryttarmärkena, vilket innebär att vi kommer ha en röd tråd genom all undervisning oavsett ridlärare. Alla ridgrupper kommer i slutet av terminen erbjudas möjlighet att ta de olika ryttarmärkena, om man vill!

Här kommer en liten presentation av Angelica och Therese:

Therese har tidigare varit en aktiv tävlingsryttare med egna hästar och har tävlat upp till LA hoppning på ponny och 1.20 hoppning samt msv:C dressyr på häst. Hon har gått ungdomsledarkursen, stildomarkurs för hoppning, läst psykologi ridlära för barn samt deltagit i ridinstruktörskurs för Sten Åstedt. Hon har jobbat som ridlärare på Bräcke Ridklubb i början av 2000 samt till och från som ridlärare här i Ånge sedan 1993.

Angelica är aktiv tävlingsryttare som nu har en yngre häst hon jobbar uppåt i klasserna framförallt i hoppning. Hon har med tidigare hästen tävlat 1,30 hoppning med placering och LA dressyr på ridskolans häst Donna! Hon har även gått gymnasiet med hästinriktning samt Ungdomsledarkursen. Angelica har under året haft ett par uppskattade hoppträningar här på klubben och är aktuell som lagledare för ponnyhoppningen.

 

Det finns utrymme för nystarter av grupper efter önskemål och vi tar gärna emot önskemål och förslag på vad vi ska hitta på under hösten!

ÅRK firar 50års jubileum i år och 8 september planeras det för en jubileumsdag! Denna dag är av och för alla medlemmar, gamla som nya. Så föreningen behöver din insats denna dag! Vad är värt att uppmärksamma och fira på en jubileumsdag, tycker du?

Välkomna till terminsstart nästa vecka!

Mvh ÅRK

Skribent: Maria Hildingsson
Epost: Adressen Gömd

 Årk logga

Ridskolan

This is a mailto link

This is a mailto link


Swishnummer: 123 112 29 28

Bg: 631-3001

0690-615 11

 

 

I samarbete med

Läs mer här>>

BANNER_COOP_FORUM_180x300

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Ånge RK - Ridsport
Södra Borgsjövägen 41
84134 Ånge

Besöksadress:
Södra Borgsjövägen 41
84134 Ånge

Kontakt:
Tel: 0690-61511
E-post: This is a mailto link

Se all info