Hoppa till sidans innehåll

Ängelholms RF - Ridsport

Välkommen till Ängelholms Ryttarförening!

Föreningen med fria hemmastarter, möjlighet till gratis anläggningkort, licenskostnaden tillbaka och de bästa medlemmarna :-) Se utförligare vad som ÄRF ger tillbaka om du gör lite extra - se under ÄRF medl. info.

 

ÄRF vill bli flera - här finns information om allt som ingår i medlemskapet!
Läs om alla förmåner här

Kolla alltid kalendern
vi organiserar löpande nya träningar, löshoppningar, öppna banor !!

ÖPPEN BANA organiseras löpande - håll koll på kalendern - nästa i vecka 50!

Betalning ska göras på plats via swish till ÄRF. Märk swishen med namn på ryttare & öppen bana.Se anslag i ridhuset /anslagstavla, vid utebanan & på hemsidan. Nr: 123 240 4101 Parkera mellan utebanan och stora ridhuset. Finns mockegrejer så ni kan lämna snyggt efter er. Man får rida fram på lilla utebanan eller i lilla ridhuset. Men vi leder hästarna genom dörrarna så ingen olycka händer. Vi visar respekt och hänsyn mot varandra såklart & man mockar efter sig. Hinderna får inte flyttas på. Varmt välkomna till Ängelholm!

ÄRF Årsmöte 2021 - preliminärt datum är måndag 15:e februari

Nu planerar vi för en av ÄRF höjdpunkter - Årsmötet! För medlemmar som vill engagera sig i tex ÄRF styrelsen eller andra sektioner inom föreningen så tala med valberdeningen redan nu - kontakt Jenny Landin. Mötet kommer ske i Cafeterian om inget annat kommuniceras (COVID -19 restriktioner) kl 19.00 den 15/2 2021. Välkomna! ÄRF Styrelse (Stadgar till ÄRF och protokoll från Årsmötet 2020 finns att läsa under fliken Styrelsen)

Banorna harvas på förmiddagarna måndagar och torsdagar

Underlaget i Lilla ridhuset behöver de närmsta veckorna lite extra omvårdnad, dvs djupharvning och justering av bevattningen, bara så att alla vet att detta är en tillfällig åtgärd.

ÄRF ordnar med löshoppning - 5 tillfällen i höst!!
Vi har ordnat med löshoppning med Micke Nolin 10 hästar per tillfälle, nu klart med 23/11 och 30/11Anmäl snarast ert intresse till Cecilia Lööf  på tel 070-7419183.
Anmälan är bindande ! Även anläggningsavg är bindande. Vid förhinder så hör ni av er till Cecilia för ev reserver.Kostnad 150 kr till Micke samt om man inte har anläggningskort 100:- till ÄRF.Cecilia kommer göra en startlista som hon fyller på allt eftersom ..

Är du intresserad av attt rida i lag? - sök dig till ÄRF!

Hej allihopa! Förening är i full fart med att planera inför nästa år och säsong. Med detta vill vi verkligen satsa på lag, i gärna både hopp och dressyr, ponny och häst! MEN, det blir inga lag utan ekipage. Är du intresserad av att rida i lag? Är du intresserad av att veta vad som ingår, innebär och vad just vi i Ängelholms RF erbjuder dig som ryttare så snälla skicka iväg ett sms till 0763389777 så berättar vi mer! Nya medlemmar är redan på ingång för 2021 men vi vill bli fler. Varmt välkomna till Ängelholm!

ÄRF följer Ridsportförbundets rekommendationer

Vi vill göra några påminnelser till alla som besöker vår anläggning gällande covid-19, Coronavirusläget i Sverige just nu innebär att det är av största vikt att var och en tar ansvar och begränsar sina sociala kontakter där smitta kan överföras. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindrig sådan uppmanas att avstå alla sociala kontakter (Folhälsomyndigheten) som riskerar att sprida smitta
TÄNK PÅ:
• Stanna hemma om du är sjuk, även om du känner dig endast lite krasslig!
• Håll avstånd till varandra, ta inte i hand
• Tvätta händerna med tvål och vatten minst 30 sekunder ofta
• Hosta och nys i armvecket
• Om du inte har tillgång till handtvätt kan du använda handsprit

Tack för att du respekterar detta när du besöker Ängelholms ryttarförenings anläggning.

 

Förtydligande gällande anläggningskort

Alla som kommer och får tränat / tränar / rider sina hästar själv eller av annan ryttare ska antingen ha löst ett eget anläggningskort eller betala per gång med swisch 1232404101/ bankgiro 345-9013. Detta betalas in innan ridtillfället. Märk upp tydligt med namn och datum. Det räcker inte att ryttaren har ett kort. Detta gäller för hennes / hans hästar och inget annat. Har ni frågor kontakta styrelsen via Ärf’s mail. Se hemsidan. Mvh Styrelsen.

Boxplatser - intresserad av att hyra?
kontakta Styrelsen på This is a mailto link

Personalens arbetstider
Daniel må-fre 06.45-11.45

ÄRF nyheter

2020-11-18
 
2019-11-17
Information till alla nuvarande och blivande ÄRF medlemmar från styr
 
2019-12-03
ÄRF har fått fler träningstillfällen med Amanda Meijer!
 
2019-11-02
ÄRF kommer att åka till Göteborg även 2020!
 
2019-12-27
Ärf söker verksamhet, ridskola, knatteridning, handikappridning

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info