Hoppa till sidans innehåll

Ängelholms RF - Ridsport

Välkommen till Ängelholms Ryttarförening!

Föreningen med fria hemmastarter, möjlighet till gratis anläggningkort, licenskostnaden tillbaka och de bästa medlemmarna :-) Se utförligare vad som ÄRF ger tillbaka om du gör lite extra - se under ÄRF medl. info.

Viktigt - ny information gällande Covid 19 och restriktioner på ÄRF
Pga det beslut som togs i kommunen den 19/12 2020 så införs nu restriktioner för vilka som får nyttja ÄRF anläggning fram till 24/1. Läs texten i detta beslut här. OBS, ÄRF kommer genomföra vissa av föreninge arrangerade aktiviteter - se kalendern för senaste information.

Löshoppning med Micke Nolin under våren!
Det finns nya tider för löshoppning, kolla alltid kalendern. 8/3, 22/3, 5/4 och 19/4 är planerade. Förtur ges till häst som skall visas på 3-års test. Bokas på sms till Cecilia Lööf 070-7419183  

Goda nyheter - Nytt underlag i lilla ridhuset! 
Det finns nu ett nytt fibersandunderlag i lilla ridhuset! 
ÄRF Styrelse

ÄRF vill bli flera - här finns information om allt som ingår i medlemskapet!
Läs om alla förmåner här

Kolla alltid kalendern
vi organiserar löpande nya träningar, löshoppningar, öppna banor !!

ÄRF Årsmöte 2021 - preliminärt datum är måndag 15:e februari

Nu planerar vi för en av ÄRF höjdpunkter - Årsmötet! För medlemmar som vill engagera sig i tex ÄRF styrelsen eller andra sektioner inom föreningen så tala med valberdeningen redan nu - kontakt Jenny Landin. Mötet kommer ske i Cafeterian om inget annat kommuniceras (COVID -19 restriktioner) kl 19.00 den 15/2 2021. Välkomna! ÄRF Styrelse (Stadgar till ÄRF och protokoll från Årsmötet 2020 finns att läsa under fliken Styrelsen)

Banorna harvas på förmiddagarna måndagar och torsdagar

Underlaget i Lilla ridhuset behöver de närmsta veckorna lite extra omvårdnad, dvs djupharvning och justering av bevattningen, bara så att alla vet att detta är en tillfällig åtgärd.

Är du intresserad av attt rida i lag? - sök dig till ÄRF!

Hej allihopa! Förening är i full fart med att planera inför nästa år och säsong. Med detta vill vi verkligen satsa på lag, i gärna både hopp och dressyr, ponny och häst! MEN, det blir inga lag utan ekipage. Är du intresserad av att rida i lag? Är du intresserad av att veta vad som ingår, innebär och vad just vi i Ängelholms RF erbjuder dig som ryttare så snälla skicka iväg ett sms till 0763389777 så berättar vi mer! Nya medlemmar är redan på ingång för 2021 men vi vill bli fler. Varmt välkomna till Ängelholm!

ÄRF följer Ridsportförbundets rekommendationer

Vi vill göra några påminnelser till alla som besöker vår anläggning gällande covid-19, Coronavirusläget i Sverige just nu innebär att det är av största vikt att var och en tar ansvar och begränsar sina sociala kontakter där smitta kan överföras. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindrig sådan uppmanas att avstå alla sociala kontakter (Folhälsomyndigheten) som riskerar att sprida smitta
TÄNK PÅ:
• Stanna hemma om du är sjuk, även om du känner dig endast lite krasslig!
• Håll avstånd till varandra, ta inte i hand
• Tvätta händerna med tvål och vatten minst 30 sekunder ofta
• Hosta och nys i armvecket
• Om du inte har tillgång till handtvätt kan du använda handsprit

Tack för att du respekterar detta när du besöker Ängelholms ryttarförenings anläggning.

 

Förtydligande gällande anläggningskort

Alla som kommer och får tränat / tränar / rider sina hästar själv eller av annan ryttare ska antingen ha löst ett eget anläggningskort eller betala per gång med swisch 1232404101/ bankgiro 345-9013. Detta betalas in innan ridtillfället. Märk upp tydligt med namn och datum. Det räcker inte att ryttaren har ett kort. Detta gäller för hennes / hans hästar och inget annat. Har ni frågor kontakta styrelsen via Ärf’s mail. Se hemsidan. Mvh Styrelsen.

Boxplatser - intresserad av att hyra?
kontakta Styrelsen på This is a mailto link

Personalens arbetstider
Daniel må-fre 06.45-11.45

ÄRF nyheter

2020-12-21
 
2020-11-18
 
2019-11-17
Information till alla nuvarande och blivande ÄRF medlemmar från styr
 
2019-12-03
ÄRF har fått fler träningstillfällen med Amanda Meijer!
 
2019-11-02
ÄRF kommer att åka till Göteborg även 2020!

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info