Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation


Så här gör du för att bli medlem i ÄRF!

1. Fyll i information om dig och de som ska bli medlemmar på denna länk till anmälan

2. Betala in medlemsavgift till ÄRF Bankgiro OBS! Skriv namn och personnummer på inbetalningen.

3. Kolla i din mailbox att du fått inloggning till Idrott Online!

VÄLKOMMEN som medlem i ÄRF!!

 

Information från senaste styrelsemötet

Vill du få information om det senaste i styrelsen så skriv ett mail till föreningens mail. Hela styrelsen läserdenna regelbundet. Skicka gärna in förslag på förbättringar eller andra förslag tlll föreningens mail.

Förmåner o regler för anläggningen

Som medlem i ÄRF får du mer! Dessa förmåner gäller dig som har löst fullt medlemsskap (450kr/år) i ÄRF

Medlemmar som tävlar för ÄRF får två fria starter per medlem per dag vid hemmatävlingar OM man hjälper till vid banbyggnad och liknande och bakar en plåt med kakor eller bullar som sdan kan säljas i cafeterian på tävlingen.

Medlemmar som tävlar för ÄRF kan få kostnaden för sin licens tillbaka om man tävlar dessa klasser: Ponny hoppning MSV, Häst hoppning MSV, Ponny dressyr FEI, Häst dressyr MSV B. OBS! Gäller endast licenskostnad upp till 810:- Gäller alltså inte internationell licenskostnad. Skicka mail till This is a mailto link gällande återbetalning av licens.

De som jobbar 70 timmar eller mer under året kan få gratis anläggningskort (1000kr) nästföljande år. Man måste dock även jobba sina 40 timmar det året man fått gratis anläggningskort om man ska slippa betala 5000kr extra.

ÄRF anordnar KM varje år där starterna är gratis. Du får vara med även om du tävlar för annan klubb och även är medlem i ÄRF.

För att vi alla ska trivas på anläggningen har vi tagit fram detta regelverk, läs igenom och kom gärna med förslag på förbättringar eller det som kan bli tydligare.

Du är försäkrad som medlem

Du som är medlem i en förening som ingår i Svenska Ridsportförbundet kommer att från och med den 1 januari 2017 omfattas av en olycksfallsförsäkring hos Folksam. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet. Läs mer här.

Vårt fina och alldeles egna hinder!
Har aldrig skådats något finare :-)
 
ARF_hindret
Uppdaterad: 11 SEP 2018 11:08

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: engelholms.rf@gmail....

Se all info