Hoppa till sidans innehåll

Till alla nuvarande och blivande medlemmar

17 NOV 2019 09:20
Information till alla nuvarande och blivande ÄRF medlemmar från styr
  • Skapad: 17 NOV 2019 09:20

Tack medlemmar! 

Även om året inte är slut än så vill vi tacka alla för att ni har valt att vara medlemmar i Ängelholms Ryttarförening och för de bidrag ni gjort för föreningen, stora som små. Utan er hade så klart inte föreningen funnits. Vi hoppas att ni även nästa år väljer att vara medlemmar och välkomnar så klart även nya, flera har redan visat sitt intresse vilket är väldigt kul! Alla är välkomna!

Som medlem i ÄRF får du bl.a. möjlighet till fria starter på hemmatävlingar, möjlighet till återbetald licenskostnad samt gratis provapå träning för av föreningen anlitade tränare. Man får alltid starta i våra P&J och P&R för halva priset och har mycket förmånliga priser när vi anordnar Clinics. Ingår man i något av våra lag så har vi avsatt medel för aktiviteter och klubbkläder som föreningen står för eller hjälper till att skaffa sponsorer för. Vi har som tradition att åka till Göteborgs Horse show och även detta finns det möjlighet att få åka med på helt utan kostnad. Läs mer på vår hemsida under nyheter. 

Tänk på att i medlemsavgiften till ÄRF ingår även en väldigt bra försäkring för oss som håller på med hästar. Tyvärr har flera av våra medlemmar i år behövt nyttja den så vi kan med säkerhet säga att den fungerar och att man har stor nytta av den om olyckan är framme. Försäkringen gäller alltid vid all hantering eller ridning av hästar oberoende av var man är eller vad man gör. Träning, tävling eller mockning spelar ingen roll. 

Mycket har hänt inom föreningen 2019 och lite återstår. Det största är ju att vi kunde investera i ett nytt underlag i världsklass i vårt stora ridhus tidigt i år. Det är vi väldigt glada för! Ann valde tyvärr att flytta hem ridskolan till sig så just nu har vi ingen ridskola på anläggningen och vi får se när vi hittar någon ny som vi vill ha ett samarbete med. Innebär att vi har betydligt mer ledig tid på våra ridbanor nu för alla som vill komma och träna med egen häst. 

För 2020 hoppas vi att så många som möjligt väljer att bli medlemmar och tävla för vår underbara förening. Desto fler vi blir desto roligare och desto mer kan vi uträtta! Vi vill få till fler arrangerade gruppträningar på vår anläggning för våra medlemmar och här är vi öppna för förslag, det är vi tillsammans som bestämmer vilka tränare vi vill anlita.Skicka förslag till This is a mailto link om ni har någon som ni vill ha till ÄRF så kan vi tillsammans göra vårt bästa för att få till det.

Vi har också planerat att byta ut vårt underlag i lilla ridhuset nästa år. Planen är en skonsammare typ av fibersand med mindre andel fiber som är bra lämpad att träna ofta på. Man ska förstås alltid tänka på att variera både träning och underlag för hästens bästa men det vet ni ju redan.

Mvh

Styrelsen 
Ängelholms Ryttarförening 

Skribent: Per Hökfelt
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: engelholms.rf@gmail....

Se all info