Hoppa till sidans innehåll

ÄRF Årsmöte 2021 - Digitalt via TEAMS

24 JAN 2021 12:31
  • Skapad: 24 JAN 2021 12:31

ÄRF Styrelse hälsar alla medlemmar välkomna på årsmöte den 15:e februari kl 19.00. Pga av pandemin kommer mötet genomföras digitalt. Medlemmar som vill delta i mötet behöver få en länk till Microsoft TEAMS. Denna länk kommer att skickas till de som är anmälda i god tid innan mötet. (vv logga in 5-10 minuter innan mötet så att ni vet att all teknik fungerar!)

Anmälan sker via mail This is a mailto link senast den 14/2.

Länk till dagordning ligger här 

Under punkten Årsberättelse kommer styrelsen informera om de långsiktiga planerna för föreningen - kallat Vision 2028 och i samband med detta bjuda in alla intresserade medlemmar att delta i olika arbetsgrupper. Syftet med arbetsgrupperna är dels att vi ska kunna driva olika aktiviteter parallellt för att uppnå visionen, men också att så många som möjligt ska kunna vara med och utforma föreningen de kommande åren. Här ligger en kort presentation om de arbetsgrupper som just nu är identifierade, men som alltså "söker medlemmar" för att komma igång!

Påminnelse - Enligt stadgarna som finns anslagna på hemsidan under Styrelsen - så gäller att eventuella frågor till årsmötet skall skickas in till styrelsen senast 3 veckor innan mötet, dvs måndag den 25/1.

Skribent: Per Hökfelt
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: engelholms.rf@gmail....

Se all info