Hoppa till sidans innehåll

ÄRF söker ny vaktmästare

15 APR 2021 15:45
ÄRF söker en ny vaktmästare till vår fina anläggning!
  • Skapad: 15 APR 2021 15:45

Är du vår nya vaktmästare?

Vi söker ny vaktmästare till ryttarföreningens anläggning som ligger strax utanför Ängelholm. Vår förening är inriktad på träning och tävling, på anläggningen finns två stall med 32 inackorderade hästar, två ridhus, utebanor samt en ridslinga.

Arbetet vi erbjuder är mycket självständigt och varierande. Då du arbetar ensam behöver vi en självgående person som sköter de återkommande sysslorna som morgon- och lunchfodring av alla hästar, harvning och vattning av ridbanor, städning av kansli, hålla ordning utomhus, snöskottning/gräsklippning etc. Utöver de återkommande sysslorna så ingår även mindre reparationsarbeten, målning, underhåll av hagar och staket eller andra saker som kan dyka upp.

Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten ska vara glad, positiv och ha lätt för att samarbeta. Du behöver vara flexibel och inte rädd för att hugga i och lösa de situationer som uppstår. Du skall ha ett gott ordningssinne och känna stort ansvar för att anläggningen ska skötas på ett tillfredsställande sätt. God vana av traktorkörning är ett krav. B kort erfordras.

Meriterande: traktorkort, utbildning på röj såg, erfarenhet av hästar

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett halvtidsarbete som är ett omväxlande arbete med stor frihet under ansvar. Du ges stora möjligheter att påverka själv, utveckla rutiner och komma med förslag på förbättringar.

Anställningsvillkor:

Provanställning i sex månader, därefter tillsvidareanställning

Schemalagd arbetstid/deltid, med lön enligt avtal

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-15 antingen via epost eller via post. Adressuppgifter nedan. Tillträde enligt ök.

Anställningsintervjuer sker löpande

Frågor om tjänsten kan ni skicka till: This is a mailto link eller ringa någon av kontaktpersonerna i styrelsen Cecilia Lööf 0707 419183 eller Maria Brantmark 0708 915977

Adress
Ängelholms Ryttarförening
Höja Landsväg 151

26293 Ängelholm
                                                                        

Skribent: Per Hökfelt
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: engelholms.rf@gmail....

Se all info