Hoppa till sidans innehåll

Fibersand ligger nu i Stora ridhuset!!

14 FEB 2019 08:47
Nu ligger det nya underlaget på plats!
  • Uppdaterad: 14 FEB 2019 08:47

Glädjande nyheter!
Arbetet har gått precis så bra som vi hoppades på med byte av underlag 👍🏻

From torsdag den 14/2 så är stora ridhuset öppet igen för ridning. Men bara ridning. Underlaget mår väldigt bra av mycket ridning nu kommande veckan. Maria kommer och vara på anläggningen betydligt oftare för att kontrollera och köra underlaget i stora ridhuset närmsta tiden. Så ni vet och får ev visa hänsyn om hon behöver komma till.

Ingen hoppning förrän onsdag nästa vecka den 20/2 när Ann Laven inleder med att hoppa lite grann på gruppträning. Sen är det ridning enligt schema efter det. Så from torsdag den 21/2 är det alltså fritt fram å hoppa och rida som vanligt enligt schema.

Det är absolut inte tillåtet med longering eller lösa hästar. Varken nu eller i framtiden. Longering är tillåtet enligt hänsyn till andra som vanligt på utebanorna och i lilla ridhuset. Vi kommer sätta upp skyltar om detta i stora ridhuset.

Vi har även beställt hem extra / spec utrustning för mockning som ska vara i ridhuset med fiber. Men det går aldeles utmärk att mocka med grep så länge. Vill passa på och påminna om att det är allas ansvar att se till att det aldrig lämnas gödsel på banorna! Kan inte gödslet avlägsnas direkt så får man undvika att rida i det.

Vi kommer arbeta med byte av lysrör i både stora och lilla ridhuset. Prel på söndag 17/2. Läs mer på ÄRF Facebook. Men ska inte ta så lång tid/ många timmar.
Njut nu av vårt fina nya underlag som vi alla har längtat efter 🐴💫🐴
Mvh Styrelsen

Skribent: Per Hökfelt
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info