Hoppa till sidans innehåll

Nytt underlag i stora ridhuset - ÄRF storsatsar!

26 JAN 2019 09:04
ÄRF genomför den största investeringen på underlag i ÄRF´s historia!
  • Skapad: 26 JAN 2019 09:04

Goda nyheter till alla medlemmar och alla som tävlar hos ÄRF!

ÄRF Styrelse har beslutat att investera i ett nytt underlag av fibersand i stora ridhuset. Fibersand är det underlag som krävs för att kunna genomföra tävlingar på högsta nivå, samtidigt som man genom att justera fukthalten ställer om till skonsamt träningsunderlag för alla våra medlemmar mellan tävlingarna.

Leverantören är en av Europas ledande leverantörer av fibersand med lång erfarenhet och många referenser. ÄRF fortsätter det goda samarbetet med Maria Alfredsson som kommer att se till att underlaget sköts på bästa sätt under många år framöver.

För att detta ska bli den framgång som vi hoppas vi på ber vi alla medlemmar att ta sitt ansvar och kanske lite till, tex måste plockning av bajs fungera framöver. Vi måste påminna varandra om att detta måste skötas annars kommer detta inte att fungera.

Planen är att underlaget läggs in under vecka 7, lite beroende på väder vet vi inte exakt vilka dagar, det tar 2 dagar att lägga in och 2 dagar att förbereda innan ni kan hoppa igen.

Detta innebär att årets första tävling i vecka 9 kommer att ske på det nya underlaget, vilket blir otroligt spännande! Dela gärna denna information till andra klubbar så vi får många tävlande!

För frågor om underlaget, vänd er som vanligt till Anna Persson i styrelsen.

ÄRF Styrelse

Skribent: Per Hökfelt
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ängelholms RF - Ridsport
Höja Landsväg 151
26293 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info