Hoppa till sidans innehåll

Turpaddlarna


Tidtabell Turpaddlarna 2011

 

De som avser att åka med på utfärderna skall anmäla det till undertecknad senast en vecka före utfärdsdagen/-dagarna. Detta antingen genom  e-mail    This is a mailto link  eller ett SMS till tel. 0734-41 22 37.

Vi färre än 4 deltagare anmälda ställs turen in. 

  • Veckopaddlingarna

Torsdagarna med start den 31 mars klockan 18.00 gör vi våra sedvanliga turer på Rönne Å eller i närområdet av Ängelholm. 

 

  •  Hallans Väderö den 14 maj, utfärd 

Samling vid klubbhuset kl 9.00 för gemensam avfärd i personbilar  till Torekov. Sträckan vi skall paddla är ca 18 km med två stopp för vila och att äta matsäcken som bl.a. skall innehålla varm dryck. Ta med komplett klädombyte i vattentäta påsar.  Det är ännu kallt i vattnet i havet. Räkna med att det tar hela dagen, troligen tillbaka vid klubbhuset vid 16-17-tiden. Om vädret inte tillåter Väderöfärd så åker vi till Västersjön.

 

  •  Hjörneredssjöarna den 12 juni, utfärd  

Ett numera välkänt och omtyckt mål för en dagsutflykt. Har vid alla tidigare besök bjudit på skönt väder och mycket sol. Även en mycket unik fjärill fick vi skåda vid tidigare besök. Samling vid klubbhuset kl 9.00 för färd med personbilar till den gamla vanliga isättningsplatsen. Hemma igen vid 17-18-tiden. Sedvanlig utrustning 

 

  • Östra Blekinge / Karlskrona  den 22 – 24 juli, utfärd

 Vi startar på fredag eftermiddag från klubbhuset och åker till Senoren sydöst om Karlskrona och bor på vandrarhem / i stuga. En av dagarna tar vi en dagstur  med riktning mot Torhamn – Långören – Ungskär – ev. Utskär och därefter en annan  väg tillbaka till Senoren. Denna tur blir ca 20  km. Nästa dag går turen mot Sturkö – Tjurkö – Kungsholms Fort / Drottningskär. Om vädret tillåter går vi på utsidan av Sturkö tillbaka till Senoren. Även denna dag blir turen ca 20  km lång. Hemma vid klubbhuset igen på söndagskvällen vid 18 – 20 – tiden. Kostnaderna för denna tur uppskattas till 600 – 800 kronor för resor och boende.  För denna tur är anmälan bindande och måste ske senast den 22 juni. Vi måste boka boende tidigt.

 

Resten av hösten planerar vi senare.                                        2011-04-25 /Stefan 

Uppdaterad: 19 APR 2014 22:00 Skribent: Stefan

Postadress:
Ängelholms Rodd och Kanot Klubb
Staffligatan 8A
26263 Ängelholm

Kontakt:
Tel: 043110406
E-post: This is a mailto link

Se all info