Hoppa till sidans innehåll

Om ÄRKK


Ängelholms rodd och kanotklubb (ÄRKK) ligger fint belägen vid Rönne å, några kilometer från mynningen vid Skälderviken.
Tidigare var Ängelholms Roddklubb en anläggning enbart för roddare. 2006 öppnade dåvarande Roddklubben upp dörrarna för verksamhet tillsammans med Ängelholms Kanotklubb. De båda klubbarna slogs ihop till Ängelholms Rodd och Kanotklubb för att kunna driva verksamheten framåt.

Klubben har idag en mycket aktiv ungdomsverksamhet. Främst på kanotsidan har vi kunnat öka rekryteringen med ett 30-tal medlemmar genom ”prova-på-dagar” och kanotskola.
Särskilt roligt är att vi även kunnat öka på roddverksamheten med några nya deltagare. Klubbens inriktning är främst tävlings- och motionsverksamhet, men vi har även utrymme för långfärd och annan verksamhet knuten till kanot och rodd.

Runt Klubblokalen ligger en fin elljusslinga, streethockeyplan och vandringspår. Vid Klubben finns även vindskydd, toalett och eldplats för eventuella vandrare och paddlare. Vi har även samarbete med Stisses kanotuthyrning och dennes kunder har tillstånd att lägga till vid våra bryggor, som rastplats och för pålastning av kanoter. Klubben hyr även ut lokal till andra föreningar som utnyttjar dessa möjligheter och klubbens styrketräningslokal. 

Vi är mycket måna om vår klubb och vill hålla hög standard. Med bra personal och medlemmar görs detta möjligt. Rent och snyggt är vårt motto, och så ska det förbli.

Uppdaterad: 11 AUG 2016 17:20

 

 blobid0.png

 

Våra Sponsorer:

 

Lyft & Byggmaskiner AB Logo

AID Redovisning

blobid1.png 

 

Postadress:
Ängelholms Rodd och Kanot Klubb
Staffligatan 8A
26263 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: roddochkanot@gmail.c...

Se all info