Hoppa till sidans innehåll

Träning


I ÄRKK bedrivs träning både i grupp och enskilt. På tisdagar under sommarhalvåret har vi gemensam träning i första hand för ungdomar men även vuxna är välkomna. På tisdagar är det mao gemensam uppvärmning för alla och gemensam paddling för alla ungdomar. Vi börjar kl 1730 för att ta fram utrustning, värma upp för att sedan vara i vattnet runt 1800.

Tänk på att på tisdagar när vi har gemensam träning är alla klubbkanoter till för de som deltar i den gemensamma träningen. Övriga som paddlar själv måste vänta på att ta ut båt till efter det att tränarna fördelat båtar till de som deltar i den gemensamma träningen.

För de som kommit så långt och har åldern inne att bedriva enskild träning brukar detta i första hand ske på torsdagar och söndagar. För de som tävlar blir det självklart ännu fler träningsdagar.

Under vinterhalvåret har ÄRKK tid i simhallen med början i mitten av oktober. Träningarna i simhallen är på söndagar där vi kommer att både simma, träna teknik och prova på kajakpolo. Följ hemsidans kalender och vår Facebooksida för mer detaljerade uppgifter och tider.

Uppdaterad: 03 MAR 2018 15:13 Skribent: Magnus Persson
E-post: Adressen Gömd

 

 blobid0.png

 

Våra Sponsorer:

 

Lyft & Byggmaskiner AB Logo

AID Redovisning

blobid1.png 

 

Postadress:
Ängelholms Rodd och Kanot Klubb
Staffligatan 8A
26263 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: roddochkanot@gmail.c...

Se all info