Hoppa till sidans innehåll

Träning i Burmabacken

26 APR 2020 18:54
Möjligheter att träna utomhus för medlemmar är under uppbyggnad. Nu är det möjligt att skjuta in avstånden 10, 20, 30, 40, 50, 60 och 70m. Gräsmattan är nyklippt och inom kort är även toan redo att ta emot besökare. Arbetsdagar är inplanerade.
  • Uppdaterad: 26 APR 2020 18:55

Vi är nu i läge att även påbörja uppbyggnaden av fältbanan med start den 1/5 klockan 10:00. Tanken är att bygga en slinga med 12 märkta mål.

Vi kommer även att bygga ett antal mål runt vår trappa där vi kan öva skjutning i olika vinklar, här är det viktigt att vi tänker på säkerheten när vi lägger in målen som ska skjutas uppåt.

Blir vi många som har möjlighet att vara med på arbetsdagarna framöver så finns det goda förutsättningar för att inte riskera att bli arbetslös. Vi måste underhålla grusvägen ( släta ut och fylla igen hålor ), iordningställa/planera en grillplats ( den befintliga är kass och brandfarlig )

Skribent: Claes Palm
E-post: Adressen Gömd

Angereds Bågskyttars styrelse har med bakgrund i de ökade smittspridningen och ändrade restriktionerna som trädde i kraft 23 december beslutat att pausa prova-på verksamheten tills vidare, då denna inte kan genomföras och samtidigt följa restriktionerna.
Än så länge kan den normala träningen för klubbens medlemmar fortgå som vanligt.
Styrelsen följer utvecklingen och tar beslut på ordinarie styrelsemöten (normalt andra onsdagen i månaden) om verksamhet kan återupptas eller ej.

// ABS styrelse

Postadress:
Angereds BS - Bågskytte
C/o Bo Hellmark, Sandbanksvägen 46
42250 Hisings Backa

Besöksadress:
Kanelgatan 1, Kaneltorget
42439 Angered

Kontakt:
Tel: 0793496541
E-post: This is a mailto link...

Se all info