Hoppa till sidans innehåll

Träning


Under rådande rekomendationer har föreningens styrelse valt att tillfälligt ställa in all organiserad träning. 

 

Ordinarie träningskvällar för medlemmar är tisdagar och torsdagar mellan 18,30-20,30. Samma tider gäller för både seniorer och juniorer. Vi har fördelen att ha två separata skjuthallar där ungdomar och nybörjare skjuter på 12 meter och vuxna på 18 meters avstånd. Totalytan på vår lokal är ca 500 kvm. Efter att ha varit medlem ett år kan du ansöka hos styrelsen om en egen nyckel till klubblokalen. Då har du möjlighet att träna när det passar dig själv bäst.

Utomhusträning under sommaren sker på vår utomhusbana som ligger i Burmabacken (Tideräkningsgatan)

LÅNA BÅGE OCH PILAR
Som nybörjare får du under en begränsad tid låna en pilbåge av klubben, ex.vis under den tid som en bågskyttekurs pågår. Vi vill sedan att du så snart du känner att du vill fortsätta med bågskytte skaffar eget material. Tabb och armskydd måste du däremot köpa när du börjar, dessa kan du köpa av oss.
Om du därefter vill köpa egen bågskytteutrustning så hjälper vi gärna till. Fråga oss innan du själv köper något som kanske inte passar. Mer information om bågskytte kan du hitta på SBF:s hemsida www.bagskytte.se. Bågskytteutrustning kan man köpa hos Bågar och Pilar i Stockholm www.bagaropilar.com

Uppdaterad: 09 JUN 2018 18:41 Skribent: Gunnar Spetz

Tyvärr så måste vi meddela att alla former av nybörjarträning är inställd och att vi inte kan ta emot besökande grupper. Detta kommer vi hålla fast vid så länge som myndigheterna rekomenderar att vi ska undvika större gruperingar eller sammankomster.

// ABS styrelse

Postadress:
Angereds BS - Bågskytte
C/o Bo Hellmark, Sandbanksvägen 46
42250 Hisings Backa

Besöksadress:
Kanelgatan 1, Kaneltorget
42439 Angered

Kontakt:
Tel: 0793496541
E-post: This is a mailto link...

Se all info