Hoppa till sidans innehåll

Dags för årsmöte

23 JAN 2018 23:04
  • Uppdaterad: 07 FEB 2018 20:35

Det är dags för årsmöte i föreningen, den 25 februari kl 12:00. I år kommer vi att samlas på Vismarlövs Café och bagarstuga där klubben bjuder på lunch.
 
Från och med i år ​vill vi i styrelsen införa lite priser för prestationer i klubben. För 2017 kommer utdelning av följande priser ske och du kan nominera personer fram till den 10 februari på mail till styrelsen This is a mailto link. Du kan nominera personer i följande kategorier:
 
Flest antal groomade kilometer för Anklam 2017
- vilket går till den person som har groomat flest antal godkända kilometer för en eller flera ryttare som tävlat för Anklams Distansryttarsällskap under 2017. Nationella eller internationella ritter spelar ingen roll och groomen behöver inte tillhöra klubben. Ange vilka ritter som den nominerade personen groomat i och vilket ekipage som groomats.
 
Årets eldsjäl
– vilken klubbmedlem tycker du att har gjort något speciellt för klubben? Vem har ställt upp lite extra eller på annat sätt bidragit positivt till klubben?
 
Vi kommer också att dela ut priser till årets debutanter
- alltså de klubbmedlemmar som under 2017 har genomfört sin första godkända Clear Round.
Vi vill också passa på att speciellt tacka våra funktionärer som ställt upp under 2017 på mötet och hoppas att så många av er som möjligt vill delta.
 
Anmäl att du kommer och om du har några allergier eller behöver specialkost till:

 

Skribent: Ulrika Lönnqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Anklams DRS - Ridsport
Ulrika Lönnqvist, Stiftsvägen 4:10
22657 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info