Hoppa till sidans innehåll

Dags för årsmöte 2019

13 JAN 2019 10:44
  • Skapad: 13 JAN 2019 10:44

Det är åter dags för årsmöte i föreningen. I år kommer vi att samlas på Vismarlövs Café och bagarstuga där klubben bjuder på lunch.

Liksom förra året ​vill vi i styrelsen dela ut priser för olika prestationer i klubben. För 2018 kommer utdelning av följande priser ske och du kan nominera personer fram till den 17 februari, vilket också blir sista dag för anmälan till mötet, genom att fylla i formuläret: https://goo.gl/forms/SIT4ZBXDIhC3vHnh2

Du kan nominera personer i följande kategorier:

”Flest antal groomade kilometer för Anklam 2018”
- vilket går till den person som har groomat flest antal godkända kilometer för en eller flera ryttare som tävlat för Anklams Distansryttarsällskap under 2018. Nationella eller internationella ritter spelar ingen roll och groomen behöver inte tillhöra klubben. Ange vilka ritter som den nominerade personen groomat i och vilket ekipage som groomats.

”Årets eldsjäl”
– vilken klubbmedlem tycker du att har gjort något speciellt för klubben? Vem har ställt upp lite extra eller på annat sätt bidragit positivt till klubben?

Vi kommer också att dela ut priser till årets debutanter - alltså de klubbmedlemmar som under 2018 har genomfört sin första godkända Clear Round.

Dagordning

Skribent: Ulrika Lönnqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Anklams DRS - Ridsport
Ulrika Lönnqvist, Stiftsvägen 4:10
22657 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info