Hoppa till sidans innehåll

Vill du rida Lag-SM 2018?

22 FEB 2018 20:50
Anklams distansryttarsällskap satsar på minst ett lag till start!
  • Skapad: 22 FEB 2018 20:50

Lag-SM 2018 går av stapeln på Dackeritten i Växjö den 22 juli i år och vi vill gärna ha (minst) ett lag till start! Därför gör vi nu en intressekoll bland medlemmar och eventuella blivande medlemmar i Anklams Distansryttarsällskap.

För att bilda ett lag krävs minst tre, helst fyra, ekipage och vid sex eller fler intresserande ekipage ställer vi upp med två lag. Det är osannolikt att det skulle vara så många intresserade att en uttagning behöver göras, men då görs detta av den lagledare som de intresserade ryttarna utser.

Lag-SM går på sträckan 80 km och som ryttare är du kvalificerad om du har genomfört (minst) två godkända 80-kmsritter, oavsett när du har ridit dem. Hästen är kvalificerad om den har genomfört två 80-kilometersritter inom de senaste 24 månaderna (första ritten ska vara riden efter den 22/7 2016). Ryttare och häst kan ha genomfört kvalen var för sig - man behöver inte ha ridit som ekipage.

Är du intresserad av att vara med i Anklams lag? Är du kvalad eller planerar du att kvala dig/din häst under året? Vi tar även gärna emot intressanmälningar från de som själva är kvalade och vill rida, men saknar häst – eller de som har en häst att låna ut, men som själva inte vill/kan tävla, så kan vi hjälpa till att matcha ekipage.

Ta kontakt med styrelsen så snart som möjligt om du är intresserad: This is a mailto link . Intresseanmälan är inte bindande, men gör du en intresseanmälan innan den 1 april 2018 har du förtur till laget.

Vi hoppas på en fantastiskt rolig dag och får vi ihop ett lag så hoppas vi att det är fler från klubben som vill komma, grooma och/eller heja på våra duktiga ekipage!

Skribent: Ulrika Lönnqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Anklams DRS - Ridsport
Ulrika Lönnqvist, Stiftsvägen 4:10
22657 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info