Hoppa till sidans innehåll

Basketavslutn 2016


Torsdagen den 7 april hade basketsektionen gemensam säsongavslutning tillsammans med föräldrar och syskon till våra aktiva.

Kvällen inleddes med att Lisa Sundström och Ellen Flymalm fick blommor och presenter för sina fina insatser i region- och distriktslag.

Vi är så stolta över våra duktiga basketspelare som sätter klubben på basketkartan.

Sedan deltog över 100 basketspelare i Antnäsmästerskapen i mångkamp i åldersintegrerade lag ledda av förträffliga lagledare från de äldsta åldersgrupperna. Vi kämpade och slet med bland annat skottävling, hinderbana och tipsrunda. Självklart fanss det fika och priser till alla.

Kvällen avslutades med en hård prestigefylld match mellan coachlaget och F00/01.

Basketavslutning 13, 2016-04-07

 

Stort eloge till alla aktiva, coacher, föräldrar, styrelseledamöter och Carina på kansliet för att vi tillsammans gör det möjligt att ha så bra verksamhet i vår fantastiska förening. Nu tar vi fart mot sommarlov och bilbingo och ses igen till hösten för en ny fullmatad säsong.

 

Jag vill också passa på att skicka en uppmaning till alla att hjälpa vår valberedning med uppgiften att tillsätta nya styrelseledamöter. En förutsättning för att vi ska kunna forsätta på denna roliga resa. Förslag kan skickas till kansliet för vidarebefordran.

 

Vid pennan

Anna Sundqvist, ordförande Antnäs BK Basket

 

PS: Fler bilder finns i menyn Arkiv och undermenyn Bilder.

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:04

love basket

 

Sportlovsbasket bild 4

 

 

v-derbild

  Vädret i Antnäs

 

 

 

Postadress:
Antnäs BK - Basket
Mats Kero, Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link