Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Norrbottens Ishockeyförbund gratulerar Luleå HF/MSSK till SM-guldet i SDHL. Luleå HF/MSSK tog guldet genom att besegra Brynäs med 3-0 i matcher i finalen.
 
Snart är det dags för Norrbottens Ishockeyförbunds Distriktsmöte 2021! Distriktsmötet hålls onsdag 16 juni kl. 18.00. Med anledningen av den pågående Corona pandemin så blir det ett digitalt möte via Teams,
 
Det har varit en tuff och inte minst sagt annorlunda hockeysäsong. För att hjälpa er föreningar lite extra har vi därför jobbat hårt med att skapa fler moderna och lättanvända rekryteringsverktyg.
 
Under vecka 8 har informationsmöten angående SvenskHockey.TV hållits i varje region med deltagare från föreningar och distrikt. För de som inte hade möjlighet att delta i mötet finns här en länk till dokumentationen (film) från mötet.
 
SIF:s styrelse har i samråd med regionerna beslutat att samtliga avgifter hörande till säsongen 2020/2021 måste betalas. Samtliga föreningar uppmanas att senast per den 5/3 reglera samtliga avgifter som finns i resp. förenings varukorg i TSM.
 
Norrbottens Ishockeyförbunds TK och FK har idag beslutat att med omedelbar verkan stoppa alla enstaka matcher och sammandrag i Norrbotten. Detta med anledning av FoHM:s beslut från igår och smittläget i Norrbotten. Bokade matcher i TSM ställs in.
 
Ishockeyns tolkning av regeringens och FoHM:s rekommendationer från den 6 februari finns här.
 
Här finns direktiven från Tävling Region Norr beträffande matcher för spelare födda 2005 och senare.
 
Hockeykonsulenten Pär Karlsson har planerat in 5 stycken digitala utbildningar för föreningarna i Norrbotten. På inbjudan står det vilka föreningar som det berör och vilka dagar, tider de är inbjudna till.
 
Tävlingskommittén i Region Norr beslutade idag om att ändra seriebestämmelserna för säsongen 2020/2021 och gör följande förändringar.
 

Lagsporter och covid-19

(2021-01-11 09:40)
Folkhälsomyndigheten har tagit fram ett dokument som heter "Lagsporter och Covid-19" med inriktning på ishockey.
 
Tisdag den 8/12 kom Folkhälsomyndigheten med nya allmänna råd som gäller från och med 14/12 2020 till 30/6 2021. Det innebär att spelare födda 2004 och tidigare får börja träna med restriktioner. Se även förtydliganden från FoHM.
 
Med anledning av Covid-19 så har Region Norr tillsammans med övriga regioner i Sverige valt att pausa alla serier under förbundsserierna fram till 2/1 2021. När det gäller cuper så gäller pausen fram till 31/1 2021.
 
Här kommer information gällande Hockeykonsulenternas arbete i närtid kopplat till Covid-19 läget.
 
När en person har konstaterats smittad med covid-19 så utförs alltid smittspårning. Den som smittats är skyldig att medverka i smittspårning enligt Smittskyddslagen (2004:168).
 

Postadress:
Antnäs BK - Ishockey
Anders Öhlund, Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: linaochanders@hotmai...

Se all info