Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Växjö Lakers är återigen Svenska Mästare efter att man besegrat Rögle BK i finalseriens femte match, hemma i VIDA Arena.
 
Svensk domare på isen i nattens VM-final i Texas.
 
Sista anmälningsdag 17 maj.
 
Förbundskapten Johan Garpenlöv har tagit ut Tre Kronors trupp till Czech Hockey Games som spelas i Prag 12-15 maj.
 
 
 
Europcar har de senast fyra åren varit en viktig partner till Svenska Ishockeyförbundet och nu förlängs samarbetet fram till säsongen 2021/2022 med option på ett år.
 
Svenska Ishockeyförbundet instiftade I samband med Elitdomarföreningens 50 års jubileum ett stipendium.
 
 
Jag misstänker att jag inte är ensam om att tycka att det är ett sant nöje att få sjunka ner i TV-soffan hemma, och följa SM-slutspelet och upplösningen i den allsvenska finalen.
 
Team 18/Småkronorna är på plats i Texas och laddar upp för U18-VM. Nu står det klart att svenskhockey.tv sänder alla Sveriges matcher från mästerskapet.
 

Landslagstrupper i april

(2021-04-18 21:01)
Här hittar du publicerade landslagstrupper för april.
 
Anders Eriksén, Förbundskapten för Team 18/Småkronorna har tagit ut sin trupp till U18-VM som spelas i Frisco, Texas, USA.
 
Tävlingsutskottet och SIFs kansli har arbetat på ett förslag för att ge förutsättningar att behålla sistaårsjuniorer som i år fått säsongen till stora delar förstörd av pandemin.
 
Tre Kronors Hockeyskola är Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de yngsta barnen. Fokus är på att lära sig åka skridskor för att sedan prova på spelet med puck och klubba.
 

Postadress:
Antnäs BK - Ishockey
Anders Öhlund, Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: linaochanders@hotmai...

Se all info