Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Ishockeyförbundets styrelse har gjort klart med förbundskaptener för Damkronorna och Team 20/Juniorkronorna inför säsongen 2022/2023.
 
Nu har Svenska Ishockeyförbundet valt Stockholm som huvudort för VM. I Stockholm spelas Sveriges gruppspel, två kvartsfinaler, semifinaler, bronsmatchen och VM-finalen.
 

Landslagstrupper i Juli

(2021-06-16 15:12)
Här hittar du publicerade landslagstrupper för juli.
 
Tillsammans tar nu SHL, SDHL, HA och Svenska Ishockeyförbundet arbetet med Nollvision vidare. Från att ha fokuserat på hjärnskakningsproblematiken så kommer det nu arbetas med ett bredare fokus på spelarnas säkerhet.
 
Idag fredag den 11 juni genomfördes Svenska Ishockeyförbundets förbundsmöte digitalt. Anders Larsson omvaldes till ordförande och förbundsmötet beslutade att införa nya ekonomiska licenskrav för spel i SDHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan.
 
Förbundskapten Magnus Hävelid har tagit ut Småkronornas första trupp för säsongen som samlas och tränar tillsammans i Enköping 22-30 juli 2021.
 
Från och med säsongen 2021/2022 blir More SPACE ny partner till Svenska Ishockeyförbundet. Partnerskapet innebär att More SPACE blir en strategisk säljpartner till Svenska Ishockeyförbundet.
 
Under perioden juli-augusti planerar Svenska Ishockeyförbundet för en rad aktiviteter för landslagen. Här kan du se hela schemat.
 
 

Tre Kronor utslagna ur VM

(2021-06-01 14:14)
Tre Kronor föll mot det ryska laget efter straffläggning och tar därmed sig inte till slutspel i VM.
 
Under gårdagen skickades den första av fyra enkäter ut till hockeysverige. Resultatet av enkätundersökningen är tänkt att bilda grundval för en nulägesanalys av dam- och flickishockeyn.
 
Damkronorna inleder den nya säsongen tidigt. Redan den 4 juni samlas den första truppen för läger i Jönköping och dubbellandskamper mot Danmark i Köpenhamn.
 
 
Årets Junior i svensk ishockey är ett av de absolut äldsta utmärkelserna. 1961/62 delades det ut första gången och legendariske målvakten Leif "Honken" Holmqvist utsågs första gången.
 
Det är med glädje vi nu konstaterar att det från och med 1 juni är okej för barn och unga att delta på läger och i mindre cuper.
 

Postadress:
Antnäs BK - Ishockey
Anders Öhlund, Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: linaochanders@hotmai...

Se all info